Huntelaar: ‘Ik een spreekverbod?: Wat een onzin’

Vorige week wist het Algemeen Dagblad te melden dat Klaas Jan Huntelaar door Ajax een spreekverbod opgelegd had gekregen (zie bericht). De beslissing zou, volgens het AD, door Ajax zijn genomen naar aanleiding van een vraaggesprek met de aanvaller in het AD van twee weken daarvoor. ,,Onzin”, zo laat Huntelaar nu weten. ,,Ik heb geen spreekverbod. Ik heb het ook gelezen, maar ik heb hier zelf nog niks over gehoord. Als dat zo was dan had ik dat wel vernomen denk ik zo”. het lijkt er dus meer op dat het bericht geboren is uit frustratie van een journalist van de Rotterdams getinte krant omdat hij toevallig deze keer nul op het request kreeg bij Ajax voor een aanvraag voor een interview met Huntelaar.

Dat van een spreekverbod geen sprake is blijkt wel uit interviews die de Ajax-spits afgelopen dagen gaf (zie bericht).

Related posts