Test KNVB nieuwe regel?!

Het lijkt er op dat met de toewijzing van schijtrechter Bossen de KNVB wil testen hoe Ajax met de nieuwe strengere regels zal omgaan. Niet de scheidsrechter maar Ajax is in het vervolg verantwoordelijk voor het onderbreken van de wedstrijd bij kwetsende spreekkoren. De KNVB is er op uit om de werking van deze regels direct te testen door Ruud Bossen aan te wijzen als scheitrechter bij Ajax-Utrecht.

Bossen was de leidsman die Wesley Sneijder na 13 minuten van het veld stuurde en Henk ten Cate naar de tribune stuurde na 45 minuten, in de met 3-0 verloren uitwedstrijd tegen Sparta, Verder is Bossen altijd goed in het selectief niet zien van overtredingen die tegen Ajax gemaakt worden en in het afkeuren van zuivere goals!! De regel is dat Ajax het spel moet stil leggen als de wedstrijd is begonnen, Maar wat doet Ajax als de wedstrijd nog niet begonnen is, of als het rust is??? ‘Blinde Tyfushond’ is straattaal, toch, meneer Jaakke??

Related posts