Belhadj tekent voor 4,5 jaar bij Lyon: ‘Ajax en PSV interessant, Lyon droom’

Olympique Lyon is, zoals wij afgelopen week al enigzins voorspelden (zie bericht), er in geslaagd de transfer van Nadir Belhadj rond te krijgen. De Algerijnse linksback, die ook in de belangstelling stond van Ajax en PSV, tekende een contract voor vierenhalf seizoen bij de Franse kampioen. Belhadj maakte het seizoen op huurbasis af bij zijn oude club Sedan en gaat vanaf komende zomer daadwerkelijk voor Lyon spelen. Met de transfer is een bedrag van ruim drie miljoen euro gemoeid.

,,Er was ook belangstelling van RC Lens, Lille, Ajax en PSV’, somt Belhadj op. ‘Dat zijn allemaal interessante clubs, maar als Lyon zich meldt… Tegen Lyon zeg je geen nee. Het is een droom van ieder kind om hier te spelen”, aldus een enthousiaste Belhadj in een eerste reactie.

Related posts