‘Grygera persoonlijk akkoord met Juventus, zaakwaarnemer weet van niets´

Italiaanse media melden vandaag dat Zdenek Grygera persoonlijk akkoord zou zijn met Juventus over een transfer naar de Italiaanse club. De verdediger van Ajax zou vijf jaar lang 2 miljoen euro kunnen gaan verdienen bij Juventus. Aan het einde van dit seizoen is de Tsjech transfervrij. Juventus zou een bedrag van 800.000 euro hebben geboden aan Ajax voor een tussentijdse transfer in de winterstop. Het lijkt echter niet waarschijnlijk dat Ajax hem voor dat bedrag zal laten gaan. Vorige week wisten wij al te melden dat afgelopen maandag er in Amsterdam een gesprek plaats heeft gehad tussen afgevaardigden van de clubs uit Turijn en Amsterdam, waaruit bleek dat het door Ajax verlangde bedrag niet haalbaar was voor Juventus (zie bericht).

Tegenover RTV Noord-Holland heeft de zaakwaarnemer van Grygera inmiddels ontkent dat de Tsjech al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Juventus. Hij zou naast Juventus ook nog met andere Italiaanse clubs in onderhandeling zijn.

Zie ook eerdere berichten:
30 december: Grygera voorlopig te duur voor Juventus
20 december: ‘Juventus bereidt bod op Grygera voor’
13 december: Delegatie Fiorentina naar Amsterdam; niet voor Heitinga maar voor Grygera
4 december: ‘Hansson en Sankoh gevolgd als opvolgers voor Grygera’
22 november: Anderlecht gaat opnieuw poging wagen Grygera in te lijven
21 november: Ten Cate rekent niet meer op Grygera
18 november: Grygera peinst er niet over contract te verlengen
15 november: Ten Cate wil proberen Grygera alsnog te behouden
10 november: Grygera definitief weg aan einde van seizoen

Related posts