AFCA Supportersclub: Supporters en technische leiding in gesprek

Na afloop van de dramatisch verlopen wedstrijd tegen Vitesse hebben afgevaardigden van de supportersvereniging Ajax en de AFCA Supportersclub aangedrongen op een gesprek met Ajax. Dit gesprek heeft afgelopen donderdag plaats gevonden waarbij Henk ten Cate en Martin van Geel namens de club aanwezig waren. In het gesprek zijn een aantal punten besproken waaronder de instelling van de spelers, de affaire Perez en Sneijder en uiteraard de resultaten in onder andere Arnhem.

Door Martin en Henk werd aangegeven dat we op dit moment tien punten meer hebben dat vorig jaar en dat we dus vooruitgang boeken. Vanuit de supporters werd hier tegenover gesteld dat dit vanuit de club al jaren wordt geroepen maar dat we momenteel wel weer een behoorlijke achterstand hebben in de race om de titel. Ook is aangedrongen op een gesprek met een deel van de selectie om standpunten vanuit de supporters duidelijk te maken. Deze bijeenkomst staat nu eind januari gepland.


Naar aanleiding van de wedstrijd in Arnhem hebben de spelers een straftraining gehad en flinke boete. Waar de boete precies aan besteed wordt zal komende dagen blijken.

Bron: www.afcasupportersclub.nl

Related posts