Anderlecht gaat opnieuw poging wagen Grygera in te lijven

In Het Laatste Nieuws meldt Anderlecht manager Herman Van Holsbeeck dat zijn club geinteresseerd blijft in het aantreken van Grygera. Afgelopen zomer hadden ze daar al een poging voor gedaan, maar toen bleek de transfersom voor Anderlecht te hoog. “Grygera was vorige zomer financieel niet haalbaar voor ons, maar hij blijft een speler die ons interesseert.” Het lijkt onwaarschijnlijk dat Grygera voor Anderlecht zal gaan kiezen, met de interesse vanuit Italie achter de hand.

Zie ook eerdere berichten:
21 november: Ten Cate rekent niet meer op Grygera
18 november: Grygera peinst er niet over contract te verlengen
15 november: Ten Cate wil proberen Grygera alsnog te behouden
10 november: Grygera definitief weg aan einde van seizoen


Zdenek Grygera, bezig aan zijn laatste seizoen bij Ajax?!

Related posts