Fans zeer verdeeld over wel of geen toekomst Rosenberg bij Ajax

De fans zijn het er helemaal niet over eens: Moet Ajax nu proberen Marcus Rosenberg te behouden of hem lekker laten vertrekken in de winterstop? Een poll op deze site toont aan dat ongeveer de helft van de fans hem wil behouden maar de andere helft zegt; ‘strik erom en verkopen’.

Markus Rosenberg werd als “het” Zweedse talent binnen gehaald door Ajax. Maar bij Ajax is de spits nog niet goed uit de verf gekomen. Waar hij onder Danny Blind nog vaak in de basis startte, is hij bij Henk ten Cate een permanente bankzitter geworden. Toch zegt Rosenberg geen reden te hebben om de Amsterdamse club te willen verlaten. Rosenberg wordt momenteel door scouts van ondermeer Olympique Lyon, PSG,Sporting Lissabon en Werder Bremen gevolgd. Zijn zaakwaarnemer Martin Dahlin wil vooralsnog niks kwijt over de mogelijke interesse.

Related posts