Stanley Aborah op proef bij Arminia Bielefeld

Der Kicker meldt dat Stanly Aborah op proef is bij het Duitse Arminia Bielefeld. De 20-jarige Belg, die vorig seizoen door Ajax was verhuurd aan FC Den Bosch, krijgt via deze proefperiode de mogelijkheid om een contract af te dwingen bij de Duitse club.

Voor zover bekend had de middenvelder een nog een jaar doorlopend contract bij Ajax. Zijn huurcontract verlengen bij FC Den Bosch wilde hij zelf niet omdat hij een stapje hogerop wilde. Volgens Der Kicker is hij transfervrij. Indien dat klopt, moet zijn contract in de zomer in overleg zijn ontbonden. Alleen in dat geval kan hij nog voor de winterstop aan de slag bij een nieuwe club. Loopt zijn contract nog door, dan zal hij tot de nieuwe transferperiode moeten wachten, alvorens elders aan de slag te mogen. De Belgische middenvelder, die geboren is in Ghana, scoorde vorig seizoen drie doelpunten in 21 duels voor FC Den Bosch.

Zie ook: Stanley Aborah mag vertrekken bij Ajax

Related posts