Overzicht met scanpunten online
Kaartverkoop IK Start-Ajax en Jong RKC-Ajax start vandaag (zaterdag)

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen IK Start begint vandaag (zaterdag 2 september) om 10.00 uur voor alle uitkaarthouders. Kaarten kosten 34,30 euro per stuk. Vanaf dinsdag 5 september kunnen seizoenkaarthouders bij de supportersbalie kaarten halen. Vanaf woensdag 6 september zijn de leden van de supportersvereniging aan de beurt en vanaf donderdag kunnen alle clubcard houders kaarten aan de balie kopen. De verkoop aan de balie stopt op vrijdag 8 september om 17.00 uur en bij Ticketbox op zaterdag om 18.00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld op 14 september, begint om 18.15 uur en wordt gespeeld in het Arasen stadion in Lillestrøm.

Ook de voorverkoop voor de KNVB-beker wedstrijd tussen Jong RKC en Ajax die op 20 sepetember aanstaande gespeeld wordt (aanvang 20:15uur) start vandaag (zaterdag) voor voorranguitkaarthouders. De overige uitkaarthouders kunnen vanaf donderdag (7 september) een kaartje halen. Op beide dagen begint de voorverkoop ook om 10:00uur. Ajax-fans kunnen met eigen vervoer naar Waalwijk afreizen. Einde voorverkoop: zaterdag 16 september 18:00 uur. Kaarten kosten 8,60 euro.

Overzicht met scanpunten online
Met ingang van dit seizoen plaatst Ajax in de week na afloop van een uitwedstrijd een overzicht op de site van supporters die hun uitkaart hebben laten scannen. Op deze manier kunnen supporters zelf controleren of ze een punt hebben ontvangen voor die desbetreffende wedstrijd. Dit zou er in de toekomst toe moeten leiden dat er minder vragen over een eventuele uitkaart rechten komen in de zomerperiode omdat supporters zelf kunnen bijhouden of de procedure goed is gegaan en voor welke kaart ze in aanmerking komen.

Indien er problemen of vragen zijn kan er gemaild worden naar info@ajax.nl met als onderwerp scanpunten. Het eerste overzicht, na het bezoek van de wedstrijd NAC – Ajax staat inmiddels online en is te bereiken via deze link.

Bron: SVA

Related posts