Trabelsi in gesprek met Manchester City

Er lijkt zich dan toch eindelijk een club te gaan melden voor Hatem Trabelsi. De Engelse krant The Daily Mirror meldt dat Manchester City via Stuart Pearce in gesprek is met de 29-jarige verdediger, die aan het einde van vorig seizoen zijn aflopende contract met Ajax niet verlengde. Volgens de krant bereikt de Tunesiër mogelijk voor het einde van de week een akkoord met de nummer vijftien van de Premier League. De club zou de verdediger eerst nog medisch willen testen.

Trabelsi kwam de afgelopen vijf jaar uit voor Ajax. De 63-voudige international werd met de Amsterdammers twee keer landskampioen en won tweemaal de nationale beker. Daarnaast bereikte Trabelsi samen met Ajax de kwartfinales van de Champions League in het seizoen 2002/2003. Aan het eind van vorig seizoen dacht Trabelsi al transfervrij te zijn maar Ajax lichtte eenzijdig de optie. Trabelsi zag een droomtransfer naar Manchester United daarmee aan zijn neus voorbij gaan. Hoofdzakelijk door veel blessureleed is de belangstelling voor de Tunesiër nu stukken minder. Onlangs haakte Arsenal nog af vanwege dezelfde reden (zie eerder bericht).

Related posts