Vieira definitief naar Inter, wellicht Zlatan ook

Het hing al een paar dagen in de lucht (zie eerder bericht). Vandaag werd het definitief, Patrick Vieira tekende een vierjarig contract bij Inter Milaan. De middenvelder zou voorafgaand aan het bekendworden van de straffen in het omkoopschandaal zijn interesse te hebben getoond om voor een jaar verhuurd te worden aan Ajax (zie bericht). Zover kwam het echter niet. De middenvelder tekende een miljoenencontract bij de club uit Milaan.

Inter-voorzitter Moratti schiep ook een beetje duidelijkheid over de zoektocht naar een nieuwe aanvaller. Luca Toni en Zlatan Ibrahimovic zijn de belangrijkste kandidaten om bij de Milanese club aan de slag te gaan, blijkt uit de woorden van de preses op te maken.

,,Ook al wil Toni naar Inter komen, dan is dat niet alleen van hem afhankelijk. Toni en Ibrahimovic zitten in dezelfde situatie. Het hangt af van ons, van hen zelf en van de vertegenwoordigers van hun clubs of de een dan wel de ander komt.”

Fiorentina is echter niet van plan om Luca Toni te laten gaan. In een officieel persbericht laat het bestuur via de clubsite nogmaals weten dat de steraanvaller ook komend seizoen het shirt draagt van La Viola.

Related posts