Hand in hand….band om pols!

Na de gele, blauwe, roze en weet ik al niet meer wat voor kleur polsbandje heeft een commerciële kakkerlak het in zijn matig aanwezige hersenen gehaald om een heus ‘110% Anti-Ajax’ polsbandje uit te brengen. Net als een groot deel van de inhoud van de meeste hoofden van de kakkerlakjes is dit bandje vervaardigt van 100% siliconen, zo weet het creatieve brein achter deze uitvinding te melden op een fansite van de Rotterdammers. Het wachten lijkt nu op de ‘Proud to be a kakkerlak’ variant!

Oplichten
De geestelijk vader weet trouwens wel hoe hij zijn mede-supporters moet oplichten want hij schaamt zich er niet voor de bandjes voor 2,50 euro te verkopen waar iedereen, maar dan ook iedereen, ze zelf kan ontwerpen en bestellen voor slechts 0,50 eurocent of minder (zie deze site, die notabene reklame maakt op dezelfde fansite!). Ach; van je vrinden moet je het maar hebben!

Related posts