Ingezonden bericht
Win de enige echte Ajax Quad en steun een goed doel!

Beste AJAX-Fans,

Ajax Fan in hart en nieren Rob Dreijer heeft besloten om zijn geweldige Yamaha AJAX Quad te verloten. Enkele jaren geleden is heer Dreijer betrokken geweest bij een ernstig ongeluk (w.o. vuur in het gelaat) en is zo persoonlijk getuige geweest van de wonderen die dagelijks door de plastisch chirurg(en) van het Rode Kruis Ziekenhuis / Brandwondencentrum Beverwijk worden verricht en het hartverwarmende en zeer belangrijke werk van de fantastische medewerkers van de CliniClowns. Uit dank en diep respect heeft heer Dreijer besloten zijn Yamaha Ajax parel te zullen gaan verloten en de totale opbrengst van de verkoop van de loten te schenken aan bovengenoemde Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk en de CliniClowns.Koop dus nu een lot(en) en zorg dat de CliniClowns en het Rode Kruis Brandwondencentrum met hun fantastische werk door kunnen gaan !!!!!!!!

Bezoek onze website en bestel: www.ajaxquadloterij.nl

Met vriendelijke groet,

Initiatiefnemer en eigenaar Ajax Quad

Rob Dreijer

Related posts