Tottenham steeds meer genoemd als nieuwe club Trabelsi

Aanvankelijk leek het bericht uitsluitend een gerucht in enkele Engelse kranten maar het begint er steeds meer op te lijken dat Hatem Trabelsi volgend seizoen verhuisd naar naar Tottenham Hotspur. Tottenham-coach Martin Jol liet eerder al weten op zoek te zijn naar een rechtsachter. Voor die positie heeft de Nederlandse coach momenteel alleen de Canadese international Paul Stalteri tot zijn beschikking. Trabelsi liet op zijn beurt al in een eerder stadium weten graag naar Engeland te willen verkassen. De Italiaanse interesse van Internazionale, AC Milan en Juventus werd daarom al vroeg afgewimpeld.

Afgelopen week liet ook Barcelona weten interesse te hebben (zie bericht). Zeker als de club van Jol en Davids er in slaagt om volgend seizoen Champions League-voetbal te spelen ligt een overgang ook sportief niets in de weg.

,,Ik ben eruit. Ik heb mijn keuze gemaakt en weet waar ik volgend seizoen speel”, verklapte de Tunesiër afgelopen week. ,,De eerste drie jaar bij Ajax waren leuk. Over de laatste periode is al te veel gezegd. Ik ga persoonlijk mijn nieuwe club niet onthullen, dat moet de club zelf doen.”

Related posts