Proef met letters AFC AJAX in het stadion

Al jaren roepen de supporters dat het Rinus Michels Stadion meer een Ajax-gezicht moet krijgen. Er zijn inmiddels diverse gesprekken geweest tussen Ajax en met name de Ajax Supporters Delegatie (ASD). Hier kwam onder andere uit voort dat het stadion een wit-rood-witte uitstraling moet krijgen, te beginnen met de stoelen. Alle stoeltjes moet rood worden en op de lange zijde moeten de letters AFC AJAX in wit verschijnen.

Vanmiddag is een groep supporters bezig geweest om uit te zoeken of de letters mooi in de vakken passen. Vele stoeltjes zijn omhuld door groene plastic zakken, waardoor de letters AFC AJAX ontstaan. Het resultaat is dat de letters passen en dat dit de weg vrij maakt om de stoelen echt te vervangen in de kleuren rood en wit. Dit kan overigens nog een tijd gaan duren, i.v.m. het overvolle competitieschema, maar we zijn weer een stap dichter bij een stadion met een Ajax-gezicht.


Related posts