Ajax Vrouwen winnen met 2-6 van PSV Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben dinsdagavond met 2-6 gewonnen van de vrouwen van PSV en doen daarmee zeer goede zaken in de kampioenspoule. In de achtste minuut kwamen de Ajax Vrouwen op een 1-0 achterstand maar niet veel later maakte Van der Gragt de 1-1. Vlak voor rust werd het 2-1 voor de thuisploeg maar na de thee werden er even wat zaken rechtgezet door de ploeg van trainer Nihom. Nadat Merel van Dongen de gelijkmaker scoorde was het Inessa Kaagman die met twee doelpunten een 2-4 stand op het scorebord bracht. Van Lunteren en Bakker maakten het Amsterdamse feestje uiteindelijk compleet.

Related posts

26 Comments

  1. Cootje Adriaanse

    Kunnen de “mannen” van het eerste een voorbeeld aan nemen….

    Nee, die laten zich liever als softies aftroeven tegen PSV…

        1. Prinsengracht

          Ajax heeft volgend seizoen wel de aanvallers om wat meer zoals Liverpool te spelen. Ik bedoel niet spelen met aanvallers op vaste plaatsen. Niet teveel opdrachten. Gewoon op gevoel en op snelheid doen wat in je opkomt.

        2. Wim Hobe

          Prinsengracht, volgend seizoen? Aanvallers? Wat weet jij wat ik nog niet weet? Ik ben juist bang dat er niet veel overblijft voor volgend seizoen, ja, wat jonkies die wéér niet het kampioenschap behalen! Maarrrrr tot tevredenheid van de aandeelhouders zal de kas goed gevuld zijn!!

        3. ems

          Lukte vorig jaar in de EL met enige regelmaat wel. Het is dus echt een trainers ding om dit te doen of niet kennelijk

        4. Charka53

          Als iedereen nu eens keihard werkt en de bal naar voren speelt en de vleugels met het goede been aan de juiste kant dan gaan we de goede richting op maar als we zo spelen als nu hebben we wel het langste bal bezit maar geen punten.

          1. Gert Bals

            Zolang we trainershebben die zeggen dat ze naar binnen moeten trekken en dat linkspoten dan beter op rechts uitkomen en omgekeerd ……. moeten we het doen met lang balbezit. Variatie is een vies woord tegenwoordig. Ik zie Kluivert nu een wedstrijd lang stuntelen tegen dezelfde tegenstander. Wisselen van kant dus en kijken wat dat gaat opleveren. Soms ligt een tegenstander je gewoon niet. Maar het schijnt verboden te zijn.

  2. theomar

    Heel goed gedaan. Ik was bang dat psv weer dwars zou liggen, maar jullie hebben ze grandioos van de mat gespeeld. Proficiat, nog even concentratie vasthouden. Dan volgt de schaal vanzelf.

  3. JohnDoe77

    Jammer dat Twente ook gewonnen heeft. Wel opvallend dat daar de heren ook een ruk seizoen hebben!

  4. Koning Haarms Wolfs

    Het blijft er niet uit zien, vrouwenvoetbal. (Net als kunstzwemmen voor mannen.) Wat dat betreft past het wel bij wat het eerste laat zien.

  5. Bert Betondorp

    Ajax is ook in het vrouwenvoetbal toonaangevend, dat hoort bij Ajax . Nu de mannen nog.
    Dames van harte gefeliciteerd met de overwinning nou het kampioenschap nog. OK?

  6. Ajaxfoort

    Goed bezig die dames. Misschien de heren een keer verplicht kijken? Wellicht leren ze er iets van ??

  7. Forever nr14

    Lekkerrrr zeg en dat bij die nep lampjes wowwww kunnen die ventjes nog wat van leren zeg!

  8. fjonkman

    Prachtig resultaat behaald tegen de lampekap dames! Eindelijk een team dat laat zien hoe je een wedstrijd kunt omkeren! Vol voor het kampioenschap meiden!! Toppers!

Comments are closed.