There are no ads, please add some


Zondag verkoop Meersche Helden uitgave 54, interview Simon Tahamata

Aanstaande zondag, voorafgaand aan Ajax – AZ, komt de Meersche Helden uit met uitgave 54. Naast de AFCA Supportersclub en de SVA leveren ook de bekende groeperingen als de F-Side en South Crew hun bijdrage en vind je het verplichte leesvoer van de bekende columnisten. In deze editie is er tevens een interview met Simon Tahamata. De verkoop zal plaatsvinden in en rondom het stadion.

Steun de Meersche Helden en koop het Fanzine voor de prijs van twee euro.

Bron: Meersche Helden


Gerelateerde posts

23 reacties

 1. Gert Bals

  Schijnen Quizvragen in te staan dit keer.
  Onder andere: noem twee namen van Ajax grootheden waarvan hun naam op een forum misbruikt wordt. Tip: ze hebben beide niet de Nederlandse nationaliteit. Zitten echt leuke vragen tussen.

   1. Gert Bals

    Goh, ook al gebrek aan humor. Wel jammer maar ik neem echt geen goudschaaltje mee waarop ik woorden en zinnen ga afwegen. Jij vindt het vervolgens nodig om er nog eens op deze manier de aandacht op te vestigen. Ook niet echt netjes. Je had ook niet kunnen reageren of er gewoon de humor van in kunnen zien. Is toch stuk beter dan schelden etc. Vwb uitdagen, lees de laatste 24-48 uur eens terug van bepaalde personen. Tsja, wie horen hier nu niet thuis. Kortom PG, in mijn ogen, geen slimme (re)actie van je.

    1. Prinsengracht

     Ik koos geen partij. Het was een observatie. En het staat me vrij om daar uiting aan te geven. Ik zeg niet dat iemand hier niet thuis hoort. Ik scheld niet. En van mijn intelligentie heb ik geen bevestiging nodig.

     1. Gert Bals

      Het staat mij vrij daar uiting aan te geven. Dat je de voorlaatste zin naar jezelf trekt is toch echt een beetje dom. Dat je de opnerking mbt schelden niet in het juiste daglicht plaatst is gewoon jammer maar uitleg vind ik overbodig. Je zal vast intelligent zijn maar daar zijn vele gradaties in.

     2. Prinsengracht

      Ik weet best dat wij het eens zijn als ik zeg dat jij de meest intelligente van ons allemaal bent. Voor de goede orde: jij schrijft regelmatig dat Nietmanen jou steeds uitdaagt. Deze keer daag jij hem dus uit. En of dat grappig is of niet, daar heb ik me niet over uitgelaten. Had ook niet verwacht dat jij je zo in je wiek geschoten zou voelen.

 2. Zlatan4ever

  Right U R Prinsengracht.
  Het zoveelste bewijs voor wie hier niet thuis hoort. Onder welke naam dan ook.

 3. Basisspeler

  Meersche Helden kopen? Met Blind in de RvC die de deur voor LvG na zijn eerste dag open zet. Sar die zo glibbert dat Blind daar zelfs jaloers op wordt. Overmars die nadat JC zijn handen van Ajax heeft afgetrokken de sluitel van de kluis heeft gekregen en alles koopt dat tegen een bal kan trappen. Een club die zijn grootste iconen zoals JC, Bergkamp en v Basten de rug toe keert en zelfs belachelijk maakt krijgt geen cent van mij.
  Tahamatha ten spijt die in zijn toptijd een genot was om naar te kijken.

 4. Kingkong

  Hoe suf zijn zij die telkens onder een andere naam elkaar weer moeten dwars zitten op dit forum , en hoe suf zijn de beheerders dat ze dit niet kunnen voorkomen????????

 5. Gert Bals

  Niets over de verjaardag van Johan, niets over de lang verwachte naamswijziging. Geen supporter hier, geen redactie die er aandacht voor heeft. Dit is echt heel triest. Zover is Johan al uit de gedachte van de mensen. Mijn hart huilt.

 6. a.p.

  bedankt voor de nieuwe uitgave, vanmiddag er weer 1 gekocht , vanavond weer leesvoer. Ga zo door!

Reageren is niet mogelijk.