Ajax met 14 ongeslagen Europese thuisduels op rij op vierde plaats

Ajax is bezig met een prachtige thuisreeks in Europa. De laatste veertien duels op rij bleef Ajax in eigen huis ongeslagen. Alleen Juventus (23 duels), FC Barcelona (21) en Manchester United (18) zijn momenteel langer ongeslagen in eigen huis dan Ajax. 

Real Madrid en FC Astana staan net als de Amsterdammers op veertien duels zonder thuisnederlaag.

Related posts

27 Comments

  1. Ab is fan van Johan en Jonk

    Haat dit soort cijfers. Van Heracles hadden we in 52 jaar in Almelo niet verloren. Cijfers veroorzaken alleen maar extra druk.

  2. Ab is fan van Johan en Jonk

    Off: ik ga er van uit dat het artikel op AS over Viergever 100% waar is. Hij wordt, als het goed is, letterlijk geciteerd. Mijn reactie: ik schaam mij diep voor Ajax en ik heb een nog grotere pesthekel gekregen aan Overmars en co. Wie dit weet te verdedigen is geen haar beter. Het laatste beetje respect richting Marc is nu ook verdwenen. Het is onmogelijk dat Viergever zich nog 100% kan inzetten, hoe groot de goede wil ook zal zijn. Dit gaat ten koste van het spel.

    1. KBouter

      Er staat een tweede gesprek op de agenda staat er.

      Laat Marc dat eerst maar toelichten of laten we eerst maar afwachten wat de bedoeling hier van is. Ik weet het niet.

      1. Ab is fan van Johan en Jonk

        Belachelijk laat tijdstip. Hij mag niet weg zonder idee can hoe of wat. Is gestoord gedrag van Ajax.

        1. KBouter

          Netjes is het inderdaad niet nee, maar ik wacht nog ff het tweede gesprek af…wat hier achter zit.

  3. BeukerAjax

    Statistieken zeggen niks op dit moment. Niet onderschatten en met de volle 100% de wedstrijd in! Ik heb alle vertrouwen. WZAWZDB

    1. -buitenkantje rechts-

      Onzin om hier statistiek op los te laten. Iedere wedstrijd staat namelijk op zich en is afhankelijk van de tegenstander. Het enige wat je er uit kunt afleiden is dat Ajax thuis moeilijk te verslaan is.

  4. skel

    Daar komt vanavond verandering in…. de bepalende spelers lopen met hun hoofd in de miljoenen. Geen adequate vervangers ……. en een trainer met geen enkele ervaring behalve de jupiterlegue ……… kortom dit seizoen kan je afschrijven…….. lekker als je het hele seizoen nog moet kijken…. je wordt als supporter ieder jaar weer in de maling genomen en we pakken dit allemaal…..

Comments are closed.