There are no ads, please add some


‘Real gaat strijd aan met Tottenham en meldt zich met 45 miljoen voor Sanchez’

De overgang van Davinson Sánchez naar Tottenham Hotspur leek eerder nog een kwestie van tijd, maar de kans dat de verdediger van Ajax naar Londen vertrekt wordt met de dag kleiner. Donderdagochtend meldde De Telegraaf al dat Ajax en the Spurs nog steeds een behoorlijk eind uit elkaar liggen en dat de kans groot is dat de onderhandelingen (al dan niet tijdelijk) worden afgekapt.

In Colombia wordt door Caracol TV en Blu Radio inmiddels gemeld dat Real Madrid zich ook definitief in de strijd om Sánchez gaat mengen. Na eerder geruchten over een mogelijk bod van de Koninklijke, zou de Champions League-winnaar zich inmiddels met 45 miljoen euro in de Johan Cruijf ArenA hebben gemeld. Zinédine Zidane heeft in het Santiago Bernabéu naar verluidt een rol van backup voor de blessuregevoelige Raphaël Varane voor Sánchez in gedachten.

Die 45 miljoen is nog niet het bedrag dat directeur spelerszaken Marc Overmars in gedachten heeft, aangezien hij 50 miljoen zou willen zien voor de Colombiaan. Het ligt echter wel dichter bij het streefbedrag dan het bod van veertig miljoen dat Tottenham tot nu toe heeft uitgebracht en met de financiële mogelijkheden van Real lijkt de kans groot dat de partijen tot een overeenkomst kunnen komen.

Sánchez staat nog tot medio 2021 onder contract bij Ajax.


Gerelateerde posts

73 reacties

    1. BobbyHaarms

     Volgens Overmars is er maar één club in het spel en dat is Tottenham. Als het klopt is het zaakje inmiddels rond. Affijn, na dit hele gelul hoef ik die kop van Sanchez even niet meer te zien.

  1. paulvos

   Nou laat het ; handje klap ; maar beginnen, Chelsea er ook nog maar ff bij, JA wie biedt meer?????

    1. Litmanen

     Gaan doet hij toch, dan maar aan de hoogst biedende. Als Madrid 45 wil betalen dan betalen ze ook 50. Wel komisch, Barca had hem ook voor 5 kunnen hebben als ze hem in de eerste selectie hadden opgenomen.
     Voetbalt hij stras in Madrid voor het tienvoudige. Krankzinnige wereld.

  1. FrankiC

   Vermaelen is blessure gevoelig en schijnt nu slechts licht geblesseerd te zijn. Heeft geen rugnummer bij Barca. Lijkt naar West Bromwich Albian te gaan. Zou jammer wezen. Toch maar voor gaan dan?

    1. koote207

     Apart zegdiw gok kan je wel nemen, verder weet ik het ook niet, we worden er niet beter op, wel rijker…..

     1. HURBIE

      Lijkt me stug dat hij niet wordt verkocht ,maar mocht dit niet het geval wezen dan hoop ik dat hij nog te motiveren is

 1. Charka53

  Die Spanjolen kunnen wel wat hoger bieden hoor of hebben ze voor een bankzitter niet meer over.

  1. Basisspeler

   Misschien dat de trage handelingssnelheid van Overmars nu eens in ons voordeel werkt.

 2. Joep

  Hij wordt dan gekocht voor de bank. Liever nog een jaar hier ontwikkelen en dan de volgende stap maken. Wel klasse dat Marc nog niet overstag is gegaan

  1. Charka53

   Ik denk dat Sanchez gewoon weg moet er is nu al zoveel gezegd en gedoe geweest dat het beter is dat hij opzout.

 3. JohnDoe77

  Prima strategie van het TH. Real komt met een mooie opening, nu uitonderhandelen! Dikste winst is te behalen als hij nog een jaar hier zou mogen blijven, maar dat zal voor dit geld niet kunnen!

 4. JohnDoe77

  Ik denk overigens dat hij in Londen ook niet direct de huidige verdedigers uit de basis speelt! Die worden als beste centrale duo van de premierleague gezien! En daar zijn wij het natuurlijk mee eens!! 😁

  1. HURBIE

   Begint echt op een soap.te lijken
   Voor je het weet zijn zowat alle spelers verkocht,en spelen we de rest van het seizoen met de C tjes

 5. Emilio4Ajax

  Coutinho bijna van Barca… Gaat Liverpool dan voor Ziyech…??❌❌❌❤️🍻😎

  1. BobbyHaarms

   Als ze met een openingsbod komen van 100 miljoen voor Ziyech mogen ze natuurlijk altijd even komen praten 😁

  2. FrankiC

   Nee, die kans is erg klein omdat die niet hoog staat op het verlanglijstje van Jurgen Klopp. Hij ziet Keita zitten maar Leipzig heeft een bod van 75 mlj!!! geweigerd. Nu gaat Klopp/Liverpool voor Manuel Lanzini of Christian Pulisic (evt Rafinha Alcantara).

   1. Litmanen

    Liverpool wil voor 100 miljoen vDijk hebben van Southampton. Dus geld genoeg daar. Ze mogen Sanchez voor 90 hebben, toch?

 6. ajaxhoger

  Een dag voor het eide word hij pas verkocht , dat is al heel veel jaren zo geweest .
  Dan heeft markie mooi een smoes om te zeggen , ik kon echt niks meer kopen jongens .
  Het duurt allemaal veelste lang voor er spelers gekocht worden , maanden geleden zei mark nog ,in elke linie krijgen we versterking die er meteen staan , hebben jullie ze gezien ,ik niet .
  Het word weer een mooi belaberd jaar voor ons .
  En als ze dan worden gekocht moeten ze leren op zijn ajax leren voetballen , mag jozef weten wat dat betekend .

   1. Basisspeler

    Iedereen heeft iets tegen Joos bijdewidietje.. Joos staat voor de duivel zoals je natuurlijk weet.

 7. Brokamp

  Hehe eindelijk hoor ik eens wat meer positieve dan negatieve geluiden over ons TH. Niemand zit erbij wat daar besproken wordt maar ik he wel vertrouwen in ze. Zet hem op wij bepalen de vraagprijs. Graag of anders niets.

 8. Roy doets

  Sanchez zit niet bij het hilton hotel waar ajax zit voor de voorbereiding , zit niet meer in de selectie en vanavond ook niet op de bank.

 9. Ajax belg

  heel dit gebeuren heeft 1 groot nadeel ,destabilisatie van Ajax,met gevolg CL weg (na een goede wedstrijd),nu nog maar ff EL halen. verlies op Heracles. En uiteindelijk zal Sanchez gewoon blijven met een ziiten we met diep ontgoochelde speler

 10. Kingkong

  Mark moet eens leren geen bedragen te noemen laat ze maar tegen elkaar opbieden word het meer dan hij nu genoemd heeft of hij blijft.

  1. De Nees

   Laat het een les zijn voor Marc om minimumbedragen te noemen. Je ziet ze blijven hangen rond dat bedrag. Beetje dom Marcje.

   1. Litmanen

    Overmars heeft gezegd: voor minder dan, dus geen maximum. Gezien het contract kan hij vragen wat hij wil. Een losse opmerking in de pers heeft geen enkele juridische grondslag.

   2. EugAjax

    Of juist heel slim De Nees. Wat is het doel? Wegdoen of houden? Lijkt mij houden dus kan je nu bedragen noemen en laat ze lekker bij dat minimum bedrag hangen dan speelt hij na 1 sep nog voor ons. Dat willen we toch? Of willen we hem nu weer kwijt voor heel veel geld. Make up your mind😄. Ik zeg nog steeds niet weg en we komen dichter bij 1 sep. Marc cs blijven vechten. Knap in deze markt.

 11. AFCA my World

  Gaan we toch die 50 miljoen halen,het is wel een topclub, hotspur echt niet ! ⚽️

 12. theomar

  Het blijft jammer dat de grote ploegen/landen het voetbal in de kleine landjes helemaal kapot maken. Dat je nu even verl geld beurt id meegenomen, maar voor de lange tetmijn belooft het weinig goeds. Over 2 jaar gaan alle spelers van alle contingenten een contract tekenen bij de grote landen. Dan blijft er niets meer over voor ons en de andere kkeine landjes. Eeuwig zonde, onomkeerbaar.

 13. Toppertje

  Begin toch wel een beetje een hekel te krijgen aan onze “broeders” de Spurs. Zonder een akkoord met Ajax hebben ze Sanchez van het padje gebracht waardoor Ajax nu al 2 wedstrijden geen beroep op hem kan doen. Hiermee zetten ze ook nog eens druk op de prijs. Hoop dat Marc zijn stand houdt en desnoods niet verkoopt aan Spurs.

 14. afcadeluxe

  als hij toch zonodig weg wil dan tegen het hoogste bod,maar blijf het raar vinden en hoop dat ze die klote transfermarkt gewoon eind juli stoppen,je kan niet eens 1shirtje kopen met naam,voordat je thuis bent is die speler misschien al verkocht

  1. BobbyHaarms

   Hahaha ja inderdaad 😂 Daarom beter wachten tot na de winterstop met het kopen van zo’n shirt, heb je er met wat mazzel tot juni plezier van.

   1. Wenen 1995

    Ik heb “Wenen” en nummer 95 op de rug staan. Mag natuurlijk alleen maar als je er echt bij was 😉

 15. a.p.

  Verkopen voor 45 miljoen, transferperiode in heel Europa, volgend jaar aanpassen tot het begin van de competitie.
  Daarna afgelopen en uit!!!

 16. Jari10

  Voor € 50 miljoen naar Real. Daar 3 jaar op de bank en dan naar de kelder van de Premier Leaque. Weer een talent naar de haaien.

  1. De Nees

   Zou echt een domme move zijn, Real is alleen voor gevestigde spelers met heel soms een uitzondering voor iemand uit de eigen opleiding.

 17. Heerdeajax

  Dacht nog wel dat hij een ajax hart had laat hem maar gauw opzouten net zoals die snijder geldwolven

 18. Forever nr14

  Zieke wereld dit! Bah!
  Klote geld man!
  En wederom kunnen we opnieuw beginnen, met alle waarschijnlijkheid geen europees voetbal, want als je nu ziet ploeteren tov Nice???
  Die Ziyech pfffffff en dan achetrin (behalve Mathijs) is het weer een seizoen billenknijpen

Reageren is niet mogelijk.