Dijks heeft geen trek in transfer naar Birmingham City ondanks akkoord Ajax

Mitchell Dijks werd het afgelopen half jaar verhuurd aan Norwich City maar is inmiddels weer teruggekeerd bij Ajax. Echter lijkt de rol van Dijks bij Ajax uitgespeeld en krijgt hij van de club alle ruimte om een eventuele transfer af te ronden. Birmingham City zou inmiddels bereid zijn om drie miljoen euro te betalen voor Dijks en dat is ook de prijs die Ajax in gedachten heeft. Echter is de Engelse club afgehaakt op de persoonlijke eisen van Dijks en liepen de onderhandelingen op niks uit. Of Dijks van Ajax-trainer Marcel Keizer een tweede kans krijgt, is nog onbekend.

Bron: De Telegraaf

Related posts

33 Comments

    1. Mooi

      Maar hij is wel gehaald als de verlosser op links en nu wordt hij bij het grof vuil weg gezet.nu is hij aan zet en zijn goed recht

      1. Charka53

        Vind ik ook Mooi , we Willen wel een nieuwe linksback kopen en gooien Dijks bij het grof vuil ik snap het .

        1. Litmanen

          Hij schijnt graag naar Engeland te gaan, maar zijn salaris eisen zijn zelfs voor die Engelsen te veel. Dan moet je heel wat vragen…..

          1. KBouter

            Heeft totaal niets met als grof vuil buiten de deur te zetten…heeft gewoon te maken met doorselecteren omdat Dijks tekort komt.

            Zo te lezen hier had Ajax uit emotionele waarden een selectie van 75 man gehad!

          2. Charka53

            Het is een verdediger die goed verdedigd maar aanvallend komt hij tekort dus gewoon laten verdedigen.

          3. KBouter

            Dat is niet het Ajax voetbal zodat gespeeld móet worden, een back van Ajax hoort vaak op de helft van de tegenstander te spelen.

          4. Peter en zijn Rockets

            Wie niet goed genoeg is, moet gewoon weg. Dijks moet dus gewoon weg.

    1. FrankiC

      De keuze is aan de speler. Maar hij is te ‘licht’ voor het huidige niveau en moet zich realiseren dat hij wel moet spelen op zijn leeftijd. Anders draait hij zijn eigen carriere de nek om.

      1. AjaxKat

        Helemaal gelijk FrankiC. 9 van de 10 profs moeten begrijpen dat ze waarschijnlijk niet zo goed zijn als ze zelf denken. Als dijks zijnde moet je blij zijn met speeltijd en als je daarbij het salaris van Ajax kan krijgen (bij welke club dan ook) dan moet je je handjes samenknijpen en op je blote knieën onze lieve heer danken dat je dat voor je werk mag doen. Hij kan beter eieren voor zn geld kiezen anders vrees ik een verhaaltje Boilesen (ook een linksback).

    2. HURBIE

      Je weet wat je aan hem heb
      Een nieuwe moet je maar weer afwachten
      Knok voor je plek Dijks

      1. Litmanen

        Hoe zinloos dat is moet je aan Tete vragen. Als een trainer jou niet ziet zitten dan moet je je brood elders gaan verdienen.

        1. Bakkie

          Hou alsjeblieft op over Tete, je weet niet hoe dingen zijn gegaan dus probeer niet de hele tijd je gelijk te halen.

  1. frenkynairo

    niet goed genoeg voor Ajax. maar hij had een heel goed seizoen gedraaid bij Willem 2. vind Heracles wel een club voor hem.

  2. Iedereen heeft een mening

    Als hij niet weg wil, hou hem dan maar achter de hand. Weet nooit waar dat goed voor is.

  3. Jimmy1971

    Als ik hem was zou ik er nog eens over nadenken , eerste back bij Ajax wordt hij niet , en bij de subtop van NL gaat hij nooit verdienen wat hij in Engeland kan verdienen ..

  4. ritchy

    hij is met veel tam tam binnen gehaald door fdb iedereen was blij dat hij terug kwam en nu is hij overbodig dan hadden ze hem ook niet moeten halen ?

    1. KBouter

      Hij had zich waar moeten maken toen hij terugkeerde, en als je dat niét doet…moet je gewoon weer weg!

  5. Slingertje.

    Er valt weinig te eisen voor hem want hij moet eerst maar eens een keer een seizoen lang gaan presteren deze middelmatige speler.
    Birminham City is een grote club daar in de Midlands.

  6. AFCA my World

    Waarom proberen we het niet weer eens met hem,zijn voorzetten zijn beter geworden ?! ⚽️

  7. -buitenkantje rechts-

    Zou Dijks nog de hoop koesteren om als linksback bij Ajax aan de slag te kunnen? Met alleen Sinkgraven voor zich kan ik me dat dan nog enigszins voorstellen ook..

  8. JohnDoe77

    Dat lijkt mij niet een tweede kans. Wat hij gedaan heeft bij Ajax kwam op dat moment uit,
    maar nu doorselecteren en kwaliteit per linie kopen!

  9. Prinsengracht

    Dijks heeft vorig seizoen een paar keer gespeeld onder Keizer bij Jong Ajax. Ook daar was hij bij de minderen. Keizer gaat hem niet gebruiken. Hij komt dik en dik tekort.

Comments are closed.