There are no ads, please add some


‘Dortmund ziet in Dolberg opvolger Aubameyang’

Borussia Dortmund verwacht binnen enkele weken een vertrek van spits Pierre-Emerick Aubameyang en heeft laten weten dat het meteen zal doorschakelen om een opvolger vast te leggen. Het Duitse Bild weet te melden dat de bekerwinnaar van Duitsland inmiddels twee spelers op het oog heeft om de vacature in te vullen. Kasper Dolberg zou opnieuw op interesse van Dortmund kunnen rekenen maar ook Sandro Ramirez van Malaga staat hoog op het verlanglijstje. Mocht Dolberg kiezen voor een transfer dan zal Dortmund flink over de brug moeten komen aangezien de Ajacied nog tot medio 2021 onder contract staat bij Ajax.

Bron: Bild


Gerelateerde posts

43 reacties

   1. De seijs

    Ik zou zeggen Dolberg laten gaan naar Dortmund. 25 miljoen vangen en 20% doorverkoop percentage vangen. Hunterlaar strikken en een Sierhuis op de bank zetten. En veel laten invallen. Denk dat ajax daar beter van wordt. En met deze 2 spitsen gaan we zeker prijzen vangen.

    1. rickert

     nee, dat denk ik niet. dan heb je Huntelaar nog te hoog zitten, speelt dit hele seizoen amper en de keren dat hij erin staat, stelt het weinig voor

    2. rickert

     Hoe was dit trouwens een reactie op mij? of wil je graag weer bovenaan staan?

     1. Charka53

      Natuurlijk willen we graag boven aan staan maar waarom met Huntelaar die zit niet voor niets op de bank , dus laten we nog een seizoen met Dolberg verder gaan.

     2. De seijs

      😂 Als ik bovenaan wil staan reageer ik wel als eerste. Dus was een reactie op jou. En mijn mening is ,dat ik denk dat Klaas jan in de Nederlandse competitie er wel een stuk of 20/25 voor ajax kan maken. Deze competitie stelt niet zoveel voor. En klaas jan kennende gaat hij altijd tot het uiterste. En dan Sierhuis als 2e spits zie ik het zeker zitten.

     3. rickert

      Ja maar lieve Seijsie, als je je mening wilt verkondigen, maar wat niet veel te maken heeft met mijn reactie, dan mag je hem gewoon onderaan zetten hoor, dan lezen we het ook wel!

     4. De seijs

      Jij geeft je mening op Dolberg dat hij van jou mag blijven. Ik reageer op jou dat ik het anders zie. Daarvoor is deze forum. Mischien wist je dat nog niet , maar dan weet je het nu.

     5. Charlie2011

      Als deze competitie niet zoveel voorsteld waarom heeft dolberg er dan niet 50 inliggen. Jongens moeten gewoon tot een jaar of 24 / 25 blijven en dan gaan. Daarna kunnnen ze nog 7 jaar top spelen als ze het daadwerkelijk inzich hebben.

     6. De seijs

      Ik denk omdat Dolberg nog niet zo goed is. Geeft ook niet hij is nog jong. Maar ik denk met Hunterlaar in de spits bij ajax dat we dan een spits hebben die 1 op 3 scoort. En dat kan Dolberg denk ik nog niet. En ik wil weer graag kampioen worden. En het liefst een wedstrijd of 5/6 voor het einde. En Dolberg kan een hele goeie worden. Maar hij heeft denk nog wel een paar jaar nodig. Ajax moet eens weer een echte goeie spits hebben die er meteen staat. En dat is in mijn ogen Klaas-jan. Maar we gaan het zien.

     7. Amoebe

      Kijk de seijs is iemand, met laat ik het netjes zeggen, een uitgesproken mening.

      Maar elke keer als iemand iets kan vinden tegen hem dan duiken er altijd een paar mensen als hongerige wolven bovenop.

      Laat iedereen lekker zijn mening hebben en als je je er echt aan stoort negeer je hem of je gaat echt eendiscussie aan.

      Waarvoor dit forum indd voor is bedoeld.

     8. De seijs

      Kijk jij snapt het Amoebe. Het is volgens mij ook niet zo moeilijk. Maar ja voor sommige schijnbaar wel. En dan ook altijd een (kinderachtige) excuses .

     9. Bakkie

      rickert bedoelt bovenaan de pagina, Charka.
      Over Dolberg, ik denk niet dat het een heel goed idee is om een van de grootste talenten op de Europese velden te verkopen en al helemaal niet voor 25 miljoen.

 1. david1984

  niet doen gewoon lekker bij ajax blijven en mocht je gaan dan liever naar Barcelona of real madrid anders gewoon lekker hier blijven

 2. david1984

  niet doen gewoon lekker bij ajax blijven en mocht je gaan dan naar Barcelona of real madrid anders gewoon lekker bij ajax blijven

  1. Remco425

   Juist Barcelona en Madrid niet. Daar heeft hij nog minder kans op spelen.

 3. AFCA my World

  Gewoon nog minimaal een jaar blijven en meer ervaring op doen, dan kan je nog naar een grotere club ook !

 4. KBouter

  Met alle respect voor Dortmund, maar Dolberg gaat in deze fase echt never nóóit daarheen.

  Dolberg blijft denk nik nóg lekker in Amsterdam, en zal daarna een super transfer naar Engeland krijgen.

 5. afcadeluxe

  pffff komkommertijd ik zie wel wie er in juli mee naar oostenrijk gaan,half europa wil dolberg….

 6. RonJ64

  Lekker goedkoop shoppen ,m aar zelf kunnen opleiden ho maar, Kasper moet nog lekker paar jaar bij het Grotere AJAX blijven !💪🏻💪🏻⚪️🔴⚪️

 7. Remco425

  Gewoon eerst zorgen dat je een heel seizoen in de basis bij Ajax staat. Tot die tijd ben je nog niet klaar voor een toptransfer.

  1. Bakkie

   Inderdaad, als hij er dit seizoen 30 inschiet, dan mag die voor 50 miljoen naar een mooie Europese topclub.

 8. Dagrump

  Ik hoop echt dat Dolberg verstandig is en nog 2 jaar bij de mooiste club van Nederland blijft !! Lekker nog 2 jaar verder groeien/ ontwikkelen !! En dan een mooie transfer maken !!

 9. Dagrump

  Dat ze maar lekker ergens anders gaan shoppen !! Ik zeg AFBLIJVEN 😜

 10. AFCAZone

  Zei ik rot hier nu maar op. Kom over 2 jaartjes maar terug, En dan met 50/75 Millie 🙂

  1. HURBIE

   Zo is dat AFC lekker doorontwikkelen bij AJAX en helemaal niet voor zo’n klein bedrag
   Daar ii hij te goed voor

 11. JohnDoe77

  Laat ze maar eens zelf een jonge speler gaat scouten en opleiden. Dolberg speelt volgend seizoen samen met Ziyech, Sanchez, Onana en de andere jonge toppers met ons aller Ajax in de CL. In 2019 mogen ze hem kopen voor € 50mln!

  1. afcadeluxe

   off topic;zag net foto van vliegtuigje(nee,geen bommenwerper)boven rot en dom met tekst weer 18jaar wachten wza wzdb😂😂👍

   1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    En dan te bedenken dat het vliegtuigje komt van Rotterdam airport 😂😂 Die gasten verpatsen hun eigen kinderen nog voor geld.

 12. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Wie Dolberg wil laten vertrekken is niet goed bij zijn taas. Huntelaar misschien leuk voor de Ned. Competitie maar we spelen ook nog Europees. Sierhuis moet ich eerst nog bewijzen als stand-in spits. Als Huntelaar tegenvalt, wat de verwachting is, hebben we alleen Sierhuis nog. Kortom gewoon gezever om het zeveren.

   1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Ook zo’n spits met veel ervaring waar we op kunnen terugvallen 😉

 13. ajacied078

  dolberg verkopen zou erg stom zijn. nog 2 jaar laten blijven dan kan hij benzema gaan vervangen in madrid. dortmund kan in mijn ogen zon speler ook helemaal niet betalen . minimaal 50 mil met zijn contract duur.

 14. Gert Ajax

  Dordtmund kan wel wat betalen hoor alleen niet te hopen dat het gebeurt.
  Zou voor zijn eigen carriere niet goed zijn.

Reageren is niet mogelijk.