F-Side roept op: ‘Meer dan 90 minuten lang gaan!’

Morgen is het zover. Na 20 jaar staan we weer in de halve finale van een Europees bekertoernooi. Veel jonge Ajacieden hebben nog nooit een halve finale in Europa meegemaakt. Oudere Ajacieden hebben daarentegen de nodige mooie wedstrijden en successen al meegemaakt in de jaren ’70 ’80 ’90. We willen allemaal dat deze tijden weer terug zullen komen in Amsterdam.

In een volgepakt stadion zullen wij op de tribunes zorgen dat de spelers van Lyon weer met knikkende knieën terug naar Frankrijk zullen gaan. Kijkend naar de laatste twee Europese thuiswedstrijden was de sfeer fenomenaal en geweldig te noemen. Het stadion was geregeld in extase en de tribunes schudden geregeld op en neer. Woensdag moet het weer zo’n onvergetelijk cup-avondje worden. De nul houden is belangrijk en ongeacht de stand zullen wij onze naam hoog houden en meer dan 90 minuten lang gaan!

Net zoals tegen Twente met de beruchte 15 mei wedstrijd zullen er pamfletten worden opgehangen bij elke opgang van het stadion. Hier staan de ‘tien geboden’ in van Mozes. Het spreekt natuurlijk allemaal voor zich, maar woensdag moeten wij samen met de spelers zorgen dat we een gunstige uitslag neerzetten voor de return in Lyon volgende week. Al wordt de wedstrijd vroeg op de avond gespeeld, we roepen iedereen op om op tijd naar het stadion te gaan en je sjaaltje mee te nemen en bij opkomst van de warming-up al binnen te zijn. Op de omloop van zuid zal er een uur voor de wedstrijd al begonnen worden om alvast even warm te draaien. Daarna nemen we plaats op de tribune en spreekt het voor zich. Daar gaan we hopelijk een positieve en onvergetelijke avond neerzetten met zijn allen!

WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM
*Road to Stockholm

Related posts

41 Comments

  1. Dagrump

    Inderaad 95 min lang proberen er boven op te zitten. En als iedereen elkaar helpt waar nodig en knokt voor elkaar zou het kunnen lukken. Succes alvast mannen !!

  2. dickst14

    Oh. vergat ik nog. Ik vind Tete beter dan Veltman. Heeft Litmanen vandaag ook weer wat te doen. De hele dag typen haha

  3. Geroldkohlen

    we gaan er voor! 90 minuten+ blessuretijd lang!!!! zet hem op boys en pak ze bij de strot ,wij zullen ons laten horen!!????????

    1. Remco425

      En een half uur voor de wedstrijd al zodat Lyon al met knikkende knieën aan de warmup bezig is ?

  4. JohnDoe77

    Super gaaf wordt het! Iedereen genieten, ook als je er helaas niet live bij kunt zijn!!

  5. Slingertje.

    Het moet een oorverdovende kolkende massa worden morgen in de Johan Cruijff Arena vanaf de eerste tot de laatste seconde.

  6. afcadeluxe

    ik zal morgen onderweg naar amsterdam mijn ogen openhouden en elke fransozenbus begroeten met een opgestoken vinger…??

  7. AFCA_Leidschenveen

    Gaan of staan?? Zou leuk zijn om te staan..snap dat de dagjesmensen dan moe worden maar hallo.. We spelen halve finale EL!!

    1. Joep

      Wij gaan morgen de gehele wedstrijd staan in 427. Zal wel weer een brief ontvangen dat staan niet gewenst is.

      1. Ajax Barcelona

        Tegen Feijenoord stond volgens mij iedereen 75% van de wedstrijd.

      1. Moosie

        Zolang er in de opstelling geen 2 controleurs op het middenveld staan wel

  8. Forever nr14

    Laat de eeuwige nummer 14 trots zijn en dat we die Franse een vanaf minuut 1 tot 90+ onder druk zetten!
    ??? met strijd en passie

Comments are closed.