Telegraaf: ‘Traoré fit voor duel met Olympique Lyon’

Peter Bosz kan woensdagavond tegen Olympique Lyon gewoon beschikken over Bertrand Traoré. De aanvaller viel tegen Psv uit met een liesblessure maar lijkt het duel gewoon te halen. Maandag was Traoré gewoon aanwezig op de training en leek hij geen hinder meer te ondervinden van de blessure. Naast de schorsingen van Joël Veltman en Nick Viergever en de blessure van Daley Sinkgraven is iedereen aanwezig aankomende woensdag.

Bron: De Telegraaf

Related posts

33 Comments

    1. marcussboss

      traore is een goede speler met goede passeerbewegingen, maar weet zelden te scoren en heeft amper oog voor medespelers. wanneer hij meer in dienst van het team zal spelen dan zou het nog wel eens goed kunnen uitpakken? laten we hopen dat het een succes wordt.

      1. De Ajacied

        Dit zou heel goed nieuws voor Ajax zijn, Traore in de spits en Ajax is gevaarlijker
        ❌❌❌

          1. Widi

            Als je dat zegt, ben je in de truc van Lyon getrapt. Ik vertrouw erop dat Tonny een goede analyse heeft gemaakt en dat Bosz de juiste 11 zal opstellen.

    1. Bakkie

      Niet gek, of: Younes – Dolberg – Kluivert
      Maar goed, we weten hier allemaal wat het gaat worden…
      Younes – Dolberg – Traore

      1. RobbyZ

        Bosz kennende die laatste 3 natuurlijk want die doen het het hele seizoen al fantastisch volgens bosz en een handje vol andere ?☹️. Voorin moet hij starten zoals tegen 010 en gaat Traore weer als een blinde op dat doel af de eerste helft zonder resultaat dan gelijk Dolberg er in maar pb kennende zal die dan Neres er uit halen ook al zou die goed spelen en zet Traore op rechts ☹️. We gaan het morgen zien! ????

    1. HURBIE

      helemaal eens met je Dagrump hoop dat Bosz die fout niet maakt op die plek komt hij er niet uit

  1. ritchy

    als traore heeft gelezen wat henk geschreven heeft dat er dan kansen liggen bij hun verdediging die zijn niet zo behendig met wegdraaien althans in het centrum dus doe daar je voordeel mee

      1. Jari10

        Hij is wel supersterk en snel. Soms geeft hij zoveel dat hij scherpte mist voor de goal. Woensdag komt het eruit. Twee goals van hem bliksem?

      2. dickst14

        Daar hebben we gelukkig nog Dolberg voor, als hij hem tenminste opsteld.

  2. Prinsengracht

    Het is in ieder geval goed dat de trainer wat te kiezen heeft.

  3. Iamsterdam2015

    Gun hem natuurlijk geen blessure want dat zou belachelijk zijn. Maar ik zie liever Kluivert, Dolberg en Neres voorin…….

  4. AjaxKat

    Snap het commentaar op Traore, maar Ajax heeft de beste wedstrijden van afgelopen tijd (Fey en S04 thuis) mét hem gespeeld in de spits.
    Hij deed in die wedstrijden zo goed als alles goed, behalve afmaken en beter kijken naar medespelers. Als ie alleen dat laatste nog had was hij in mijn ogen goed genoeg voor nog een seizoen Ajax. Nu moet PB roeien met de riemen die hij heeft. Maar alleen in de spits is ie nuttig, dan kan ie echt werken. Laat m morgen maar op de bank beginnen.

  5. -buitenkantje rechts-

    Ik kan genieten van zijn snelheid en acties.. maar zelden een spits gezien die zo slecht kan afwerken. Ben benieuwd of Traoré gebruikt gaat worden..
    En als hij gebruikt gaat worden if dat voor de spitspositie is of rechtsbuiten..

        1. Widi

          Ik doe meestal een voorspelling en die komt meestal ook uit. Nu weet ik het gewoon niet. Traoré zou op de bank kunnen beginnen of als spits of als rechtsbuiten. Ik weet het echt niet.

          1. ajacied078

            lyon heeft 2 grote centrale staan niet heel wendbaar maar wel keihard. schat de kansen voor traore beter in dan voor dolberg.

  6. Jimmy1971

    Hij is heel lastig voor verdedigers en doet altijd zelf ook aan meeverdedigen , als hij nu ook wat beter gaat afronden is hij echt een beest !
    Alleen niet meer op de buitenpositie zetten !!

  7. MokumAFCA

    Younes-Dolberg/Traore- Neres. Laat Neres maar eens beginnen aan zo’n Europese wedstrijd, dat jong moet voor ruim 12 miljoen wel mee kunnen draaien na een paar maanden, toch?

  8. Indojood

    Vind de lofzang overdreven, zet er een fysiek sterke verdediger op en hij is nergens. Bij het minste geringste ligt ie op de grond. Dolberg graag.

  9. Ajax Barcelona

    Vooral in de spits is Traore kampioen buitenspel lopen, dus doe Dolberg maar gewoon in de spits.

    1. Yindi

      Ja, Dolberg nog steeds de beste optie voor die positie. Laatste tijd (na die blessure) wat minder maar hij kan er ook maar zo 2 inschieten. Dolberg schiet er bij 5 kansen 4 in. Traore schiet er bij 5 kansen 1 in.
      Dolberg te weinig goed bereikt door medespelers de afgelopen tijd, dat is volgens mij de reden dat het wat minder lijkt te draaien bij hem. Maar goed aangespeeld is hij toch een “koele kikker” die de kansen beter benut dan Traore.

  10. Yindi

    Probleem misschien ook dat zowel Younes als Traore te weinig “oog”hebben voor Dolberg. Zij zijn toch (in mijn optiek) de mensen die de bal op het juiste moment bij hem neer moeten leggen. Of is Dolberg nog niet “slim” genoeg als spits.
    Een spits moet ” gemeen” slim zijn, dat mis ik bij hem.

  11. Yindi

    Dolberg is (te) flegmatiek. Een hele aardige jongen en dat moet je eigenlijk als spits niet zijn. Je moet een opvreet mentaliteit hebben, penalties “versieren” desnoods.
    Hij zou “stage” moeten lopen bij Suarez bijvoorbeeld. Haha, maar dat is wat ik bedoel.

Comments are closed.