There are no ads, please add some


Gametalk NEC – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt vanavond de uitwedstrijd tegen NEC. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. NEC – Ajax begint om 19:45 uur.Gerelateerde posts

66 reacties

  1. BobbyHaarms

   Zou mooi zijn. Pisvee is dan hopelijk definitief afgeschut, al moet Ajax nog wel uit tegen ze. En dan duimen dat die kutkakkerlakken wéér niet weten te winnen van en in Zwolle.

   1. dickst14

    Hopelijk winnen ze daar niet. in ieder geval moeten wij wel alles winnen.

    1. BobbyHaarms

     En dat wordt al een hele opgave voor Ajax met het Europese programma erbij..

   2. Vakje129

    Laten we hopen dat Zwolle zijn plicht doet en wint van feyenooit , want feyenooit heeft al jaren problemen met zwolle uit en ik zeg je alvast het venijn zit hem in de laatste 2 wedstrijden .

 1. KBouter

  Nec heeft punten nodig en zullen er 200% voor gaan.

  Gewoon zorgen dat je wint, met hoeveel is niet van belang maar mocht het makkelijk gaan, dan gas erop en zien dat je veel scoort

 2. RobbyZ

  Voorhoede: Kluivert Dolberg als hij fit is anders Traore Neres of Nouri. Achterin:Viergever De Ligt Sanchez Tete. Gaat niet gebeuren pb kennende maar een mens mag dromen😴. 🙏🏽🙏🏽

 3. -buitenkantje rechts-

  Traoré
  Kluivert. Neres
  Nouri
  Ziyech. Klaassen
  Schöne
  Viergever. Tete
  Sanchez

  Onana

  1-5

   1. -buitenkantje rechts-

    Klaassen zou weer fit genoeg zijn, maar Donny kan daar ook prima spelen.

  1. paullus

   met tete weer alleen maar balletjes breed en terug
   de man zit nog in de boer modus

   1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

    Wel op blijven letten dan. Je kijkt naar hele oude samenvattingen volgens mij.

  1. Charka53

   Ik ben ook bang dat het daarop uitdraait De seijs , maar drie punten is het belangrijkste en zoals Justin zij het gaat niet om de doelpunten maar om de wedstrijd punten.

   1. De seijs

    Juist Charka. Maar hoop toch wel dat het meevalt en dat ze er een stuk of 4 maken.

 4. Jimmy1971

  Zou Ajax tegen zo’n NEC ook wel met 3 verdedigers willen zien met dan Nouri op 10 , BR !!

 5. Emilio4Ajax

  Laat Dolberg en Klaassen rusten tegen NEC, kunnen ze dr weer vol tegenaan tegen Schalke alhoewel ik Traore stukken beter in de spits vindt dan op rechts… Moet wel het net wat vaker vinden, maar dat komt wel als die wat vaker in de spits speelt… Wat is eigenlijk belangrijker kampioen worden of EL… 🍻😎

  1. BobbyHaarms

   Kampioen worden natuurlijk, gaat om CL voetbal! Maar mij hoor je niet klagen hoor als Klaassen de Uefacup omhoog tilt op het Leidseplein voor vele tienduizenden supporters 😉

   1. Jimmy1971

    Bij het winnen van de Europa leage speel je vervolgens automatisch Championsleage !!

    1. Widi

     Precies Jimmy. En geen voorronde. Weet niet of we die wel moeten spelen als we kampioen worden. Ik geloof deze keer nog niet.

    2. BobbyHaarms

     Dat klopt ja, maar ik acht het winnen van de EL gewoon minder groot dan het alsnog behalen vd landstitel.

     1. BobbyHaarms

      Hahaha nou geloof me die heeft dan evengoed nog genoeg te zeiken over Bosz, heb hem echt nog geen 1x kunnen betrappen op een complimentje 😆

     2. Indojood

      Ja, hij heeft gewoon de pest aan Bosz. Hij zei laatst dat ie zelfs Bert van Marwijk als trainer acceptabel vond!!! 🤔

     3. BobbyHaarms

      Dat is bijna net zo erg als van Gaal! Maar goed, alle respect ook voor FDB hoor. Maar dat ophemelen gaat ook mij veel te ver. Beetje vertrouwen in Bosz zou hem niet misstaan, heb persoonlijk in jaren niet zo genoten van Ajax!

     4. Prinsengracht

      Ik heb een bijdrage van Widi gezien over dit onderwerp. Als het echt zo is dat ajaxpers niet begrijpt of niet wil begrijpen dat Frank de Boer zelf ontslag heeft genomen bij Ajax, houdt alles op. Iedere discussie met deze man/vrouw is dan zinloos.

  1. Prinsengracht

   Na een klein weekje op dit forum is mij wel duidelijk dat de leden een dwarsdoorsnede van de samenleving vormen. Veel verschillende achtergronden voor wat betreft cultuur, opleiding, taalvaardigheid en beschaving. Jij ajaxpers scoort zeker op het laatste punt niet hoog. Je laatste opmerking neigt naar rascisme. Het lijkt mij dat iemand die zelf de nick “Indojood” kiest, trots is op zijn Indische of Joodse achtergrond. Ik ga er van uit dat het Indisch is en dat Jood naar Ajax verwijst. Het verbaast mij niets dat ene De seijs het voor jou opneemt. Ik was eerst geschokt door opmerkingen over medicijnen innemen en hulp zoeken. Later moest ik er om lachen. Inmiddels sluit ik niet uit dat jullie een kamer hebben op de zelfde gang van een instelling voor psychiatrische patiënten.

   1. Indojood

    Uitstekende analyse, Prinsengracht.

    Ik ben een geboren Indonesiër met de Nederlandse nationaliteit. Jood is de verwijzing naar onze geuzennaam. Ik heb geen joods bloed en ben totaal niet religieus. Ik ben een groot bewonderaar van het Joodse volk maar dat heeft hier niets mee te maken.

    Ik heb in het verleden getracht inhoudelijk een discussie te starten met ajaxpers over zijn afkeer van PB en zijn adoratie voor FdB. Hij heeft hierop vrijwel nooit gereageerd. Zoals Widi eerder aangaf, brengt ajaxpers het alsof FdB is ontslagen en PB zijn baantje heeft ingepikt. Met het opstappen is FdB juist deels verantwoordelijk voor de aanstelling van PB. Daarnaast heeft FdB in de rust van Ajax-psv de supporters opgeroepen het team en de trainer te steunen. Deze feiten zijn allemaal niet besteed aan ajaxpers. Hij haat PB tot op het bot vanwege zijn 010-zuid verleden en komt niet met een onderbouwing waarom PB totaal niet geschikt is voor Ajax. PB is zeker niet zonder fouten (niemand is dat) maar ik ga dit seizoen weer regelmatig met plezier naar Ajax. Wedstrijden zoals tegen Kopenhagen en 010-zuid heb ik erg gemist tijdens de laatste 3 jaar onder FdB. Desalniettemin ben ik FdB enorm dankbaar voor alles wat ie gedaan heeft voor Ajax.

    Dat hij zich laat verleiden tot een uitspraak over pinda’s, vind ik aan de ene kant mooi, hoe verwerpelijk racisme, in alle vormen, ook is. Het geeft aan dat hij zonder argumenten zit. Dat we de laatste weken meteen op zijn huid zitten als ie weer met zijn stokpaardjes komt, komt doordat hij nooit thuisgeeft als het inhoudelijk wordt.

    Ik vind jou trouwens een welkome aanvulling op dit forum. Er is een aantal mensen hier met wie het prettig discussiëren is, waarbij we het gewoon ook oneens kunnen zijn. Figuren zoals de seijs krijg je er nou eenmaal ongevraagd bij, vooral links laten liggen en af en toe online een linkse directe geven. 😉

    1. BobbyHaarms

     Mooi omschreven Indojood! Veel van mijn vrienden zijn ook Indo’s, en ik kan als stomme Hollandse kaaskop niet anders zeggen dat dit hele fijne, lieve en warme mensen zijn. Persoonlijk kan ik niet met alle culturen evengoed overweg, maar geen verkeerd woord over de Indonesische mensen! En….heerlijk eten! 😀

 6. Iamsterdam2015

  0-5. Zou lekker zijn maar pak in ieder geval die 3 punten desnoods in de 91e minuut onderkant lat rug scheids scheenbeen keeper….. als we maar die 3 punten pakken!!!

 7. De seijs

  Zo vanochtend effe op de toekomst geweest, effe ajax-feyenooit onder de 17 gekeken. Mooie 3-1 voor onze jongens. Altijd leuk om feyenooit te zien verliezen tegen onze jongens.

 8. RobbyZ

  o19 gewonnen van pisvee,die staan nu op plaats 1 en hebben alles nu zelf in de hand! 👍🏼🏆🥇

  1. Widi

   Ja goed he! Wedstrijd was niet hoogstaand. Maar goed geknokt. Op naar het kampioenschap.

   1. RobbyZ

    Ja goed hoor van die mannen,weer lekker Europa in en hopelijk een x wat verder als de afgelopen jaren! 🤞🏼

 9. -buitenkantje rechts-

  Net gelezen:
  De Ligt en Neres spelen..
  Sinkgraven en Kluivert op de bank.

  1. Indojood

   Sinkgraven naar de bank werd tijd. Woensdag liep ie constant verkeerd te dekken en aanvallend is het ook niets. De bal brengen naar Younes is het enige wat ie doet.

Reageren is niet mogelijk.