There are no ads, please add some


Serero wil in Europa blijven voetballen en sluit terugkeer naar Zuid Afrika uit

Thulani Serero komt niet meer voor in de plannen van trainer Peter Bosz dus lijkt een vertrek bij Ajax aanstaande. Toch heeft de kleine middenvelder een eis neergelegd bij de leiding van Ajax en wil Serero actief blijven binnen Europa. Een terugkeer naar zijn vaderland Zuid Afrika ziet de speler dan ook niet zitten. Inmiddels zijn Celtic en Reading van trainer Jaap Stam al gelinkt aan Serero wiens contract bij Ajax aankomende zomer afloopt. Mocht Ajax dus nog wat willen verdienen aan Serero dan zal het de speler in de komende weken moeten verkopen.

Bron: Sport24


Gerelateerde posts

51 reacties

  1. KBouter

   Hoop op een mooie Spaanse club voor hem, een club uit de top 10 van Spanje zal heel mooi zijn voor hem.

   1. Litmanen

    Ik hoop dat hij zijn contract uitdient. Kan hij een goede slag slaan en Ajax krijgt zijn verdiende loon: niets.

    1. 11Younes11

     Contract uitdienen is prima, verdient ie ook. Maar dat Ajax zijn verdiende loon krijgt vind ik nergens op slaan. Hij was niet goed genoeg, punt uit.

     1. Litmanen

      Ajax heeft Serero schandalig behandeld terwijl die etter van een Gudelj door de voordeur weg mag.
      Puur en alleen een centen kwestie.

   1. HURBIE

    Verdiend eigenlijk gewoon om bij AJAX te blijven
    Maar de Baas Bosz niet
    Hoop dat hij een club in Europa vindt die bij hem past qua speelstijl
    Inzet heb je zat Succes

    1. KBouter

     Baas Bosz heeft daar nx mee te maken, bestuur vind dat wanneer je je contract niet verlengd in je laatste jaar, dan ga je maar op de bank zitten. Baas Bosz heeft dat maar te accepteren.

  1. KBouter

   Celtic is natuurlijk een mooie club, waar gebufferd word. Daarbij is dat fysieke spel en ballen hoog over het middenveld geen ideale spelstyl voor hem. Maar Celtic speelt al wel veel meer verzorgende voetbal dan jaren geleden.

 1. pietprecies

  Reading lijkt me een mooie uitdaging voor hem met een trainer die hij kent, Celtic is afbraakvoetbal, moet hij niet doen

  1. Horst B.

   Vergis je niet in het voetbal van Reading. Stam stelt resultaat ver boven mooi voetbal, ik denk dat Celtic een stuk leuker voetbal speelt.

   1. EugAjax

    Horst B, je slaat de plank volledig mis…je komt met een vooroordeel want Reading speelt juist mooi en verzorgd voetbal en met resultaat!! De fans waren in eerste instantie niet gediend van mooi positiespel en nu zijn ze helemaal in love met de game van Stam!! Serero zou prima passen qua techniek en qua mentaliteit! Ik ben wel eens Celtic is ook een hele mooie club voor hem ! Hopelijk pakt er eindelijk een club voor hem door. Dat verdient hij.

    1. Horst B.

     Zo mis sla ik de plank niet hoor. Het zijn de teksten van de heer Jaap Stam zelf bij zijn vertrek naar Reading. Hij gaf zelf aan resultaat boven mooi voetbal te stellen. Daarom waren veel supporters blij met zijn vertrek. Dat het nu anders gaat is mooi maar maakt zijn mening niet minder on-Ajax. Knap dat je weet hoe zelfs Reading presteert. Dat je zelfs die wedstrijden kijkt, dan moet je wel heel heel erg veel voetbal kijken. Ik hou het bij de thuiswedstrijden van Ajax, live en op TV hooguit Barcelona als ik thuis ben.

     1. KBouter

      Ik was oa 1 van de supporters die blij was met het vertrek van Stam. Bij Jong stelde bij prestaties hoger aan dan waar Jong Ajax voor staat. Gasten uit het belangrijkste elftal van Ajax…de A1 klaarstomen voor het grote Ajax.

 2. -buitenkantje rechts-

  Een aanwinst voor iedere middenmoter/subtopper in Nederland. Struikelblok is zijn salaris. Serero heeft een behohoorlijk salaris dat niet iedere eredivisieclub wil bieden. Vandaar dat een buitenlandse transfer het meest waarschijnlijk is. Celtic zou een prachtige club voor hem zijn..

 3. Widi

  In tegenstelling tot veel anderen hier ben ik niet in de positie om hem advies te geven. Ik zie wel waar hij terecht komt.

  1. EugAjax

   Als je dat nou bij elk onderwerp blijft herhalen Widi kun je net zo goed niet meer reageren? Of heeft Ajax je gemuilkorfd? 😄😄😄.

   1. Widi

    Ik vind het onzinnig om iemand die geen advies vraagt, geen advies nodig heeft en de adviezen hier niet leest, advies te geven. Bovendien: wie ben ik (of wie dan ook hier) om hem te adviseren. Het is een speler die eigenlijk al weg is. Sympathieke jongen. Maar weg.

    1. EugAjax

     Weet ik van je, alleen als je nergens een mening over kan geven als het al snel advies word dan kunnen we nergens meer over schrijven. Dan is discussie opstelling advies aan Bosz, dan is discussie over aankopen verkopen advies aan Overmars en of scouting en ga zo maar door…maar goed als je je niet comfortabel er mee voelt moet je het niet doen matuurlijk. Gaan wij er gewoon mee door hoor haha. En dan is het nog gratis ook voor de heren. Mooi toch! 😄

     1. EugAjax

      Nee dat dan ook weer niet haha. Ach we moeten onszelf ook niet te serieus te nemen. Gewoon lekker ouwehoeren over cluppie

     2. Widi

      Als je advies geeft aan wie er niet om vraagt, aan wie het niet nodig heeft of aan wie het toch niet leest, neem je jezelf te serieus. Daarom plaatste ik een cynische reactie.

     3. Widi

      Neem het nou niet voor me op! Straks denkt hij of die gek uit Assendelft weer dat wij een en dezelfde zijn😂😂😂

     4. Widi

      Begin dan maar eens met denken. Want als je goed kijkt en denkt, dan weet je dat hij en ik het vaak niet eens zijn. Bovendien heb ik alleen soms een hekel aan je…..😂😂😂😂

     5. Litmanen

      Vrienden toch! Iedereen mag hier zijn ongefundeerde mening geven, dat maakt het leuk hier.
      En geloof me, bij Ajax wordt regelmatig hier gekeken wat de supporters er van vinden.
      Dat merk je soms zelfs aan reacties tijdens persconferenties.

     6. EugAjax

      Hahaha is goed man ik was aan dollen en ik ga vooruit met soms een hekel aan me hahaha.

     7. Horst B.

      Persoonlijk denk ik dat ik zij ben omdat zij ongelooflijk lijken op mij terwijl ik toch een eigen mening heb die ook wel afwijkt van hen maar ja, wie ben ik he.

     8. Indojood

      Dat is lastig om te bepalen wie jij bent met al die naamwisselingen. Maar de seijs is wellicht een incarnatie of avatar van jou.

     9. Horst B.

      Zoals ik al eerder zei, who cares, het gaat om het verhaaltje. Nick is noodzakelijk kwaad om hier te kunnen lullen en aanpasbaar zo vaak je wilt. Bijna alweer op naar de volgende. Als ik sommige nicks zie dan weet ik vooraf vaak al: gezeik of dom gelul. Gaat gein ook vanaf. Ieder z’n meug.

     10. Horst B.

      Was ook totaal niet serieus bedoeld of zo. Ik ken je zo langzamerhand wel. Ik zet niet overal een emoticon neer. Kortom, met mijn humor zit het prima hoor, wat dat betreft totaal geen Duits gevoel 😂😂 gelukkig.

     11. EugAjax

      Meestal is het de een na laatste Horst B, want………..nou kijken of het nu wel een keer de laatste is 😂😂😂

 4. Jimmy1971

  Lekker bij Stam gaan voetballen , als hij je echt wil ga je spelen en speel je volgend jaar premiership !!
  Dat gunnen we je kleine strijder !!

 5. JohnDoe77

  Leuk kereltje, goede prof en nuttige speler. Gun hem wel een leuke club waar hij lekker ballen kan afpakken en kan inleveren bij zijn ploeggenoten! Hopelijk lukt het op korte termijn voor hem!

Reageren is niet mogelijk.