There are no ads, please add some


Van ’t Schip levert contract in en vertrekt uit Australië

John van ’t Schip was de afgelopen drie jaar manager bij de Australische club Melbourne City maar is daar per direct mee gestopt, zo meldt de club op Twitter. ‘Helaas moet de club bekendmaken dat hoofdcoach John van ’t Schip is opgestapt, zodat hij kan terugkeren naar Nederland’, luidde het Twitter-bericht van Melbourne. Van ’t Schip laat in een reactie weten dat hij een keuze moest maken tussen zijn familie in Nederland en zijn job in Australië. Dit was de enige juiste keuze die ik kon maken”, vertelde Van ’t Schip op de clubsite van Melbourne.

Bron: Twitter


Gerelateerde posts

47 reacties

  1. Litmanen

   Zo zie je maar, met geld is niet alles te koop. Goed dat hij in elk geval voor zijn gezin kiest, want dat is niet te koop, tenzij je een praatpop wilt als mevrouw Trump….

     1. KBouter

      Schippie is een trainer en verder zal hij waarschijnlijk niets kunnen in de organisatie. Of hij moet zoals vd Sar jarenlang meelopen aan de hand van een ander.

      Schip is wel iemand die Never nóóit Cruijff zal laten vallen bij Ajax, dus valt bij mij wel in de categorie Ajacieden die ik graag bij de club zie regeren.

     2. KBouter

      Seijs…omdat ik een wijs man ben. Volgelingen van Johan de Goddelijke begrijpen elkaar.

     3. De seijs

      Ook weer zo een die over de rug van onze Johan liegt en bedriegt om er zelf beter van te worden. Man maak je eigen toch niet zo belachelijk! Respecteer die man. En als je zelf belangrijk wilt zijn kom met iet echt. En niet met dingen om er zelf beter uit voort te komen. Denk daar eens aan!

     4. KBouter

      Wie liegt en bedriegt er over de rug van Johan heen om er zelf beter van te worden?

      Ik zeer zeker niet domweg omdat ik er niet beter van word en Schip heeft daarvoor niet nodig.

      Zoals je weet, is er voor mij maar 1 weg bij Ajax, en dat is de weg die Cruijff wou volgen, en alle andere achterbakse natnekken die daarna zijn geweest om Cruijff een loer te draaien..kunnen wat mij betreft aan het gas en zijn in mijn optiek voor de Ajax filosofie staatsgevaarlijk.

      Ja dus enige voorkeur voor Schippie heb ik wel!

     5. De seijs

      Begrijpen is wat anders dan zeker weten. En dat jij een Cruyff volgeling bent is prima. Maar ga geen dingen beweren die je niet zeker weet. En dan heb ik het over jou en van het Schip.

     6. KBouter

      Seijs…wederom is jou lees intelligente niét al te bijster. Wervik zeg over mij en Schip is dat ik hem graag bij Ajax zie, omdat hij Cruijff hoger aanslaat dan sommigen die daar nu regeren. Verder zeg ik in die post waarop jij reageert géén al te spannende en HBO of zelfs MBO achtige dingen.

      Of ging je alleen naar de zondagsschool?

     7. De seijs

      Jij zegt dat vh schip Cruyff nooit zal laten vallen. En mijn vraag is waar je dat op baseert. En nou niet zo groot doen met je zondagsschool. Want je bent net zo groot (klein) als je naam doet geloven!!

     8. EugAjax

      Zo Kbouter dus echte Ajacieden als Bergkamp, Overmars, Sar kunnen van jou aan het gas? Stoer! En weinig respect voor echte Ajacieden? Of lees ik het verkeerd?

     9. KBouter

      eug..dat jij teksten verdraait weet iedereen. Kom nu met feiten dat ik Sar, Bergkamp of Overmaken noem stier mannetje dat jij bent. Kom nu met feiten!!

      Gaat je niet lukken Z Eug domweg omdat ik die namen niet bedoel en al helemaal niet zeg. Flinke vent met je verdraaide teksten!

     10. EugAjax

      Wie zijn dat die achterbakse natnekken die na Johan zijn geweest die aan gas kunnen? Er is naar mijn weten niemand anders die erna beleid heeft gevoerd. Plus er staan vraagtekens in mijn bijdrage dus wist het idd niet zeker. Maar ben wel benieuwd wie je dan bedoelt!

     11. KBouter

      Daar bedoel ik de v Gaaltjes, Henrichetjes, Davidjes, Corroneletjes en iedereen mee met eigen belangen.

      Vijfde colonne..Catenaccio, leesvoer.

     12. EugAjax

      Ok Kbouter hier dan mijn excuses. Mijn conclusie was dus idd te snel! Het is nu duidelijk en ben het eens dat deze mensen vreselijke spelletjes hebben gespeeld. Sorry

     13. KBouter

      Klopt koote, maar ik vrees dat er op dit moment nergens plaats voor hem is, of het moet bij de aller kleintjes zijn, maar dat is denk ik niet wat Schippie voor ogen heeft.

     14. Remco425

      Schip zat wél in de Technische Staf met Van Basten toen die Cruijff liet vallen..

     15. De seijs

      Juist Remco425 dat bedoelde ik. Maar kbouter wilde of wist hier niets van. En dan weer over de rug van onze beste voetballer Johan. Ik weet niet wat dit soort mensen nou hiermee willen bereiken. Maar ze moeten als ze wat willen vertellen Johan er niet steeds bij betrekken. Is niet geloofwaardig meer. En dat verdient die man gewoonweg niet. Hoop dat ze er eens van leren. Ze staan zo voor lul elke keer.

     16. Widi

      Wat dan? En ik neem aan dat ieder jeugdteam al een trainer heeft. Ik heb werkelijk niet het idee dat hij iets buitengewoons kan. Als er een plaats vrij komt, komt hij misschien in aanmerking als hij zelf ook wil. Maar volgens mij is er nu geen ruimte. Ik heb overigens niets tegen hem hoor.

     17. Remco425

      Ik denk dat Schip ook teveel hoofdtrainer is om weer bij de jeugd te gaan, maar anders kan hij onze buitenspelers, ook bij het 1e, nog hééél veel kan leren.

     18. Widi

      Ook dat laatste betwijfel ik, Remco. Wat hij echt goed kon (niet elke wedstrijd) was een voorzet geven zonder de linksback eerst te passeren. Maar we spelen niet meer met rechtsbenige buitenspelers op rechtsbuiten. Gebleken is dat nog zelden gescoord wordt uit hoge voorzetten. We hebben hem dus echt niet nodig. Tot slot: het ging niet zo goed in de periodes dat hij als trainer bij het eerste betrokken was.

     19. EugAjax

      Sterkte John, goede keuze voor je familie kom terug bij Ajax. Er is veel commentaar op onze buitenspelers dus die kunnen nog wat van jou leren!!

     20. koote207

      Daar lijkt het wel op widi…. maar ik denk dat iemand die op top niveau gepresteerd heeft in je eigen clubcultuur altijd iets kan toevoegen.

 1. Jimmy1971

  Hij hoeft niet perse gelijk iemands baan in te nemen , maar het is wel een Ajacied die uiteindelijk iets aan Ajax en de jeugd zou kunnen toevoegen ..

 2. De seijs

  V h schip kan misschien die jonge gasten leren om een voorzet te geven en een actie te maken. Want zover zijn ze nog niet bij ajax.

 3. JohnDoe77

  Die dingen gebeuren! Geen idee of hij het goed gedaan heeft daar. In Nederland vond ik hem niet zo erg opvallen in zijn rollen als assistent.

 4. Teuntje

  Ik heb begrepen dat hij vanwege privé omstandigheden (ernstig zieke vader) per direct naar Nederland terugkeert.
  Respect en sterkte dus!

 5. Indojood

  Zijn vader is ernstig ziek dus in mijn ogen de enige juiste keuze. Veel sterkte toegewenst.

Reageren is niet mogelijk.