There are no ads, please add some


Kluivert: ‘Wil vaker scoren bij Ajax dan mijn vader deed’

Justin Kluivert is momenteel met het eerste elftal op trainingskamp in Portugal waar het jonge talent zich opnieuw zal willen bewijzen. De zoon van Patrick heeft een grote wens en dat is de komende jaren belangrijk zijn voor Ajax.

‘Mijn streven is om sowieso het eerst elftal te halen en dan wil ik een paar jaar uitblinken, net zoals mijn vader. Ajax is mijn club en hier wil ik slagen’. De momenteel 17-jarige aanvaller weet echter dat hij nog een aardige weg te gaan heeft. ‘Mijn vader heeft 52 keer gescoord voor Ajax en  maakte op zijn achttiende al de winnende treffer in de Champions League-finale, dus dat is wel een ander niveau. Maar wie weet. Ik heb nog een jaar’, besluit het grote talent met een grote grijns. Tot nu toe speelde Kluivert vijf wedstrijden namens Jong Ajax in de Jupiler League, waarin hij tweemaal het net vond en gaf hij twee assists.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

25 reacties

  1. De Ajacied

   Idd is deze instelling héél goed, ik denk wel 120% hoger dan bij Gudelj
   Justin pak je kans en bewaar je rust en alles komt goed,
   En laat je niet verlijden door de €€€ van papa’s
   PSG 😢😢
   ❌❌❌

  1. Litmanen

   Ik heb het gevoel dat hij inmiddels wat meer normen en waarden heeft geleerd als zijn vader op die leeftijd…..
   Met zijn talent daarbij zou het moeten lukken. Heerlijke voetballer en eigenlijk veelzijdiger dan pappa.

   1. -buitenkantje rechts-

    Volgens mij heeft AJAX 2001 het over de punter van Patrick tegen AC Milan in de CL finale… niet over normen en waarden.

    1. Widi

     Bovendien: iedereen heeft normen en waarden. Het betekent niet meer en niet minder dan hoe je in het leven staat. Als je elke dag iemand in elkaar slaat, is dat voor jou de norm. Litmanen zet zichzelf voor schut als hij hier wil scoren over de rug van Kluivert.

     1. Litmanen

      Tuurlijk, verkrachting en iemand doodrijden door schuld stelt niks voor.
      Leg dat maar uit aan de slachtoffers ipv over een puntertje ouwehoeren, stelletje hersenlozen.

     2. Widi

      Jij bent gewoon een eikel als jij na 20 jaar iets wil oprakelen en wil koppelen aan een ventje dat toen nog niet geboren was. Mocht je tot de familiekring of directe vriendenkring van het slachtoffer behoren, vind ik het heel spijtig voor je. Zo niet kun je beter hier zwijgen. Verschrikkelijk misplaatst. Je bent al niet erg populair hier. Zo maak je het erger.

     3. Litmanen

      Ik zit hier niet voor mijn populariteit maar om mijn mening te geven. Ik prijs de jonge Kluivert vanwege zijn mentaliteit en talent. En dat hij van beide meer heeft meegekregen dan zijn vader, die nog steeds als een opgeblazen nobody zijn zakken vult.
      En ja, ik ken de familie van een van de slachtoffers en nee, Pappa Kluivert heeft nog nooit zijn welgemeende excuses gemaakt. Ook niet na twintig jaar!!!!

 1. Charka53

  Goed zo Justin , vijf jaar bij Ajax en meer scoren dan je vader en daarna kan je gaan naar welke club dan ook.

 2. KBouter

  Goede instelling, hoop dat hij in de toekomst dan ook net zúlke belangrijke doelpunten maakt zoals zijn vader ook maakte.

 3. -buitenkantje rechts-

  Vergelijking gaat beetje mank.. Vader Kluivert speelde in de spits, Justin rechtsbuiten.. Zou erg knap zijn als je als rechtsbuiten het aantal doelpunten van een spits overtreft.

  1. ajacied078

   als hij jou ‘nickname’ gebruikt moet het lukken 😉 buiten kantje rechts en goaaalll

 4. De seijs

  Dan moet jij zeker heel lang blijven. Want jou vader zat in een top elftal. Hij kreeg zoveel opgelegde kansen dat hij het 3 dubbele had kunnen scoren. Maar doe je best jongen. Je mentaliteit bevalt mij wel.

 5. JohnDoe77

  Veelbelovend ventje! Zou leuk zijn als zijn woorden waar worden. Alleen op zijn 18e de winnende voor Ajax in de CL finale binnenpunteten zou briljant zijn, hahaha!

  1. BobbyHaarms

   Liever lekker hoog leggen en altijd het uiterste uit jezelf halen. Op sommige vlakken zal hij vast en zeker geen voorbeeld aan zijn vader nemen, op sportief gebied mag hij dat wel. Als hij maar niet op het eind van zijn carrière naar die gloeilampen gaat 😁

 6. EugAjax

  Goede ambitie en met zoveel kansen krijgen als pa dan gaat het zeker lukken want goh wat miste Patrick veel kansen vroeger. Maar maakte ook de belangrijkste😄😄😄

Reageren is niet mogelijk.