Inmiddels 32.500 kaarten verkocht voor Ajax-PAOK

0717ajax-paok_logo

De afgelopen dagen zijn er behoorlijk wat kaarten verkocht voor het thuisduel in de derde voorronde van de Champions League aanstaande dinsdag tegen PAOK. het aantal verkochte kaarten is inmiddels opgelopen naar 32.500 verkochte kaarten.

Ajax hoopt dat dat aantal de komende dagen nog flink op zal oplopen en het stadion wellicht uitverkocht zal raken voor de belangrijke wedstrijd. Kaarten zijn via deze link te bestellen: 4 per clubcard!

Related posts

29 Comments

  1. jojocoolio

    yes goed op weg… Kunnen wij een grotere heksenketel maken dan die griekjes…

  2. HURBIE

    Waarom niet altijd lagere entree prijzen voor CL wedstrijden word get voor de gewone man ook betaalbaar

    1. In memory of J.C.

      Op naar nr. 1 Hurbie. Go Go Go Go. Van mij ook een like. Op naar goud!!

    2. ajaxhoger

      Hurbie , de RVC moet nog hogere bonussen aan het eind van het jaar , daarom seizoenkaarten omhoog en de cl plaatsen duur maken , ze gunnen ons helemaal niks , ik wil voor dat geld echt niet gaan kijken .

  3. afcamike

    Ben benieuwd hoe dat sfeervak van 410 en F-side gaat worden. hopelijk nog meer sfeer dan alleen 410

  4. BobbyHaarms

    Hoop voor de spelers dat het Johan Cruijff Stadion dinsdag bom en bomvol zit en ze daarna met opgeheven hoofd naar die Griekse heksenketel af kunnen reizen. Een hoop valt of staat met een goed resultaat in Amsterdam. Worden hoe dan ook leerzame wedstrijden voor ze waar ze alleen maar beter en/of sterker van kunnen worden. Hoop op een onvergetelijke 3-0 dinsdag.

  5. Dagrump

    Hopen dat het uitverkocht is. Dan krijgen ze een heksenketel hier in Amsterdam !!

  6. BobbyHaarms

    Na al dat geld wat die Grieken van ons hebben gehad verwacht ik eigenlijk wel een cadeautje Dagrump. Die 3-0 kan ik dan best wel mee leven haha ?

  7. KBouter

    Ik heb er ook het volste vertrouwen in, jammer dat Gudelj en Bazoer niet spelen maar met de vervangers moet het ook goed lukken. Laat aub Klaassen zijn niveau terugkrijgen want zoals hij het laatste jaar speelt, kan hij beter op de bank gaan plaatsnemen. Verder wat ik van de week zag is dat Cassiera het goed deed dus een goede stand-in voor Milik. Wat Westermann gaat brengen is afwachten, is niet de snelste, maar met zijn ervaring moet hij situaties kunnen lezen en hoop dat hij dan met Sanches de defensie gast leiden. Jaren geleden dat ik bij een wedstrijd van Ajax leunend achterover kon zitten bij een aanval van de tegenstander. Heb er de volste vertrouwen in!!

  8. EugAjax

    Ik besef dat kaarten voor wedstrijden van ajax duur lijken en dat wsl ook zijn. Maar tegewoordig is het normaal voor evenementen. Kijk bijv naar concerten ed, tevens om een eerlijk commentaar hierop te hebben zou je eens moeten vergelijken met wat andere clubs in Europa rekenen. Ik zal jullie niet vermoeien met veel cijfers, maar ik kan je verzekeren dat ajax zeker niet aan de top zit met toegangsprijzen. Duitsland heeft de voordeligste, zeg maar op basis van prijs/kwaliteit. Maar daar staat tegenover dat qua inkomsten ze veel meer binnehalen aan sponsorgeld, tv inkomsten en marketing trips. Ajax zal de inkomsten toch ergens vandaan moeten halen. In de historie zie ik veel Europese wedstrijden volledig uitverkocht bij Ajax dus uiteindelijk vind men het dus ook wel redelijk wat ajax vraagt tov wat we te bieden krijgen.

    1. In memory of J.C.

      Of Ajax nu goed speelt of slecht, de kosten blijven gelijk of worden gewoon meer. Als Ajax goed speelt komen er meer inkomsten zoals CL maar dan willen we daarvoor spelers of hogere salarissen voor spelers om ze te behouden. Zeggen dat de toegangsprijzen naar beneden moeten heeft alleen maar verdere teruggang van Ajax tot gevolg. Lijkt mij dus geen slim idee. Volgens mij in Engeland ondanks de giga sponsoring verschrikkelijk duur. Ook voor een wedstrijd in Spanje moet je flink je pinpas aanspreken.

  9. De seijs

    EugAjax als ajax net zo goed speelt als de grote jongens in het buitenland mag wat mij betreft de prijzen nog wel wat hoger worden. Maar wat ajax laat zien op het veld zou ik zeggen halfeer de prijzen . Alles heeft zijn prijs. Dus ajax zakken met je toegangsprijs.

  10. paulvos

    Heb het idee dat er meer kaarten de afgelopen dagen verkocht zijn omdat het alleen op ziggo wordt uigezonden.

  11. KBouter

    Hij bedoelt..voetbal is entertainment, een kaartje krijg je vanaf 25 euro, ga je een avondje concert, ben je gauw 80 euro kwijt . Wat dat betreft liggen de prijzen van een avondje entertainment bij Ajax niet zo heel hoog. Nu is de amusement waarde niet al te hoog, maar een concert kan ook tegenvallen.

    1. EugAjax

      Precies Kbouter. Overigens is er nog een effect en dat is de huur prijs van de Arena, die is ook niet goedkoop. Overigens mag Ajax best wel eens wat doen voor bijv seizoenkaarthouders als er eens slecht gepresteerd is maar volgens mij hebben ze dat ook sporadisch wel gedaan. In algemeen ben ik niet ontevreden over prijs beleid ajax, maar zoals met alles kan altijd beter ?

  12. bloedgroep AFCA

    als ik kijk naar de opkomsten van supporters bij wedstrijden zou ik zeggen niets mis met de prijzen

  13. AFCA my World

    Na afgelopen week heb ik er iets meer vertrouwen in,langzaam zie je het spel iets beter worden en komen er wat automatismen terug/erbij ,dus wat meer mogelijkheden, bovendien hebben ze hun sterspeler verkocht en met wat geluk kunnen we zelfs winnen ! Er komt wat vertrouwen terug maar zeker allerminst !

  14. Indojood

    € 20 is de goedkoopste plaats. Vindt het wel meevallen. Zit een weekje in het buitenland vanaf morgen dus moet het helaas aan me voorbij laten gaan.

    1. In memory of J.C.

      Heb je wel een paal of zoiets voor je snuf 🙂 Mis je net de mooiste momenten 🙂

      1. In memory of J.C.

        Maar ach, sommigen hebben een mooi plekje maar zitten met een bord of betonnen plaat voor hun kop te kijken 🙂

  15. In memory of J.C.

    Met mij gaat het uitstekend, dank je. Aan anderen twijfel ik wel 🙂

Comments are closed.