Rugnummers voor de CL-voorrondes bekend.

championsleague

De UEFA heeft de rugnummers waarmee Ajax de voorrondes van de Champions League ingaat, ontvangen. Deze nummers staan nog niet vast voor het aankomende seizoen maar toch lijken ze een teken aan de wand.

Door het vertrek van Ricardo van Rhijn naar Club Brugge mag Kenny Tete met nummer 2 op de rechtsbackpositie starten. Kasper Dolberg heeft nummer 25 toegewezen gekregen en dat betekent dat Thulani Serero helaas buiten de boot valt. Anwar El Ghazi krijgt nummer 7 en Jaïro Riedewald heeft nummer 4 op zijn rug. Mateo Cassierra heeft nummer 19 gekregen en nummer 16 prijkt op de rug van de ervaren Heiko Westermann.

De lijst met rugnummers die verstuurd is aan de UEFA:
1. Jasper Cillessen
2. Kenny Tete
3. Joël Veltman
4. Jairo Riedewald
5. Davinson Sánchez
6. Riechedly Bazoer
7. Anwar El Ghazi
8. Daley Sinkgraven
9. Arek Milik
10. Davy Klaassen
11. Amin Younes
16. Heiko Westermann
17. Vaclav Cerny
18. Robert Muric
19. Mateo Cassierra
20. Lasse Schöne
21. Frenkie de Jong
24. Andre Onana
25. Kasper Dolberg
26. Nick Viergever
27. Nemanja Gudelj
30. Donny van de Beek
33. Diederik Boer
34. Abdelhak Nouri
35. Mitchell Dijks

Bron: Soccernews

Related posts

31 Comments

    1. Charka53

      Nou HURBIE ik speelde vroeger met nr 4 dat was voor mij echt belangrijk dat nr droeg Barry Hulshof dus het is wel een poosje geleden alleen ik was niet zo goed dus bleef het bij de amateurs.

  1. BobbyHaarms

    Ik ook. Hoop dat Nouri onze (hooggespannen) verwachtingen kan waarmaken. Blij dat hij bij de selectie zit!

    1. HURBIE

      Vond ik toch een speler die onrust kon stoken bij de tegenstander
      Was af en toe een duveltje uit een doosje

  2. Frankel

    Afgelopen jaar had Heitinga nr5, het jaar ervoor was dat het nummer van Boilesen

  3. woody79

    waarom dijks nr 35 is mij een raadsel. we spelen toch geen american football

  4. Litmanen

    Wel Dolberg, geen Zivco. Sorry, maar als we een spits als Dolberg zoals hij nu is nodig is in de CL, laten we de hoop dan maar opgeven. Die jongen is de eerste twee jaar nog te licht voor dit werk. Als hij het ooit waar gaat maken.
    Maar ja, als dit blonde jongetje de braafste van de klas is, dan gaat hij waarschijnlijk wel fatsoenlijk begeleid worden…….

    1. In memory of J.C.

      Litmanen, volgens mij zie jij graag een elftal met Zivko, van Rhijn, 4gever, Boilessen en alsnog Kishna. 🙂 🙂

  5. Dagrump

    Als het echt zo is dat de liefde tussen zivco en ajax over is en weg wil. Dan is het toch beter dat dolberg ervaring op doet toch ?

    1. Litmanen

      En Nederlants is nog steets jauw goetste taal.
      Zivco is een veel betere spits dan Dolberg.
      Maar ja, braaf jochie, dan haal je het wel bij deze technische staf.

  6. Sonsee

    Zivkovic brengt zelf naar buiten dat hij graag wilt vertrekken. Dan begrijp ik heel goed dat Dolberg een rugnummer heeft gekregen. Zivkovic heeft zijn kansen ook wel gehad maar het ligt ook wel deels aan hem zelf dan alleen Ajax.

  7. In memory of J.C.

    Zivko is wel 5 weken voor 100% voor zijn kans gegaan. 3 weken conditie op peil houden tijdens zijn vakantie (volgens eigen zeggen) en twee weken i de voorbereiding. Pas toen heeft hij de handdoek in de ring gegooid en wil hij liever naar Utrecht of all places. Hij wil persé een stap naar beneden doen naar het schijnt. Na al die inspanningen van de afgelopen weken moet je hem dan ook niet dwarsbomen als Ajax zijnde. Geen rugnummer voor de selectie en hem lekker zijn ding laten doen ver van de selectie verwijderd.

  8. AFCA my World

    Ik mis nog wel een paar nummers,dus daar zal Zivco bij zitten,niet in europa maar wel in de competite en beker, hopelijk laten ze hem niet vertrekken ik heb nog steeds veel vertrouwen in hem !

    1. In memory of J.C.

      Missende nummers zijn nog voor al die aankopen op het laatste moment 🙂

    2. Litmanen

      Ben blij dat je het eens bent met het beleid om superjonge talenten volledig links te laten liggen als er een club belt of hin dasr misschien wil voetballen omdat dat er bij Ajax niet inzit.
      Zijn grootste fout is dat hij dit keurig gemeld heeft.

      1. In memory of J.C.

        Weet je Litmanen, wat jj wil joh. Be my quest, mij zegen heb je. Het weer is te mooi om me hier ook nog maar een minuut druk om te maken. Zal wel door mensen uitgelegd worden als: je hebt geen argumenten. So be it, be my quest. HetZelfde voor die mensen mbt het verkrachten van het plan Cruijff. So be it.

        1. Litmanen

          Inderdaad, geen enkel normaal argument. Jammer dat je niet in staat bent om iemand gewoon eens gelijk te geven. Ajax heeft in het geval van een aantal grote talenten ronduit gefaald. Niet alleen Zivko, maar ook mensen als Fisher en Andersen, allemaal bij de vuilnisbak gezet. En er volgen er nog meer. Let maar op straks als de definitieve selectie van Bosz bekend word. Milik vertrekt in de winterstop. Geen groot verlies, maar waar is zijn opvolger. Dolberg? Laat me niet lachen.
          En dat Seijs het met je eens is, ach, dat bevestigd het een en ander.

  9. In memory of J.C.

    Een laatste dan op dit onderwerp: ik kan heel erg goed mensen gelijk geven. Indojood heeft vaak gelijk, Bobby ook om erctwee van het forum te noemen. De belangrijkste persoon die ik gelijk geef hierover is Johan zelf. Dus Litmanen ….. het lukt mij best hoor, nu jij nog 🙂

Comments are closed.