Opstellingen SC Cambuur – Ajax

opstelling_ajax

Ajax begint om 19:45 uur aan de competitiewedstrijd tegen SC Cambuur onder leiding van Pieter Vink. De 49-jarige scheidsrechter maakte afgelopen vrijdag bij het Jupiler League-duel tussen VVV-Venlo en FC Den Bosch zijn rentree na een hamstringblessure. Cambuur is aan een ongekend slechte tweede helft van het seizoen verkeert, terwijl Ajax juist met de week beter in vorm raakt. De favorietenrol ligt dan zeer duidelijk bij Ajax. Cambuur heeft nog een paar duels voor de boeg waarin het punten zou moeten kunnen pakken, maar vandaag lijkt dat uitgesloten.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen; Nick Viergever, Mike van der Hoorn, Joël Veltman, Mitchell Dijks; Nemanja Gudelj, Davy Klaassen, Riechedly Bazoer; Lasse Schöne, Arek Milik, Amin Younes

Opstelling SC Cambuur: Nienhuis, Peersman, Lachman, van der Laan, Vytas, Bakker, Byrne, van der Streek, Monteiro, Barto, Hoefdraad

Related posts

93 Comments

  1. De seijs

    Perfecte opstelling zeer goede verdediging goed middenveld uitstekende voorhoede. 0-5

  2. -buitenkantje rechts-

    Never change a winning team… Op naar de volgende overwinning!!

  3. In memory of J.C.

    Oké, ik reageer. Waarom constant die nadruk op die zeer goede verdediging. Je opmerkingen over middenveld en voorhoede zijn slechts aanVullende opmerkingen van je. We weten dat jij van mening bent dat Veltman straks moet banken als Tete terug komt. We weten ook dat jij hier redelijk alleen in staat. Maar d manier waarop jij telkens zogenaamd subtiel aangeeft dat vd Hoorn en viergever moeten blijven staan begint wat zielige vormen aan te nemen. Maar…..dat is puur mijn persoonlijke mening die uiteraard ook gegeven mag worden. Ik zal wel weer afgeschoten worden, so be it.

    1. slm020

      Jij mag een mening geven net als iedereen 😉 ! Tot nu toe mag iedereen blij zijn hoe Vd Hoorn en ook Viergever het doet !

  4. dioajax

    tot nu toe de eerste 15 minuten spelen ze nits…hoop dat ze een beetje wakker worden en winnen…geen puntverlies vandaag alsjeblieft…kom op Ajax…

  5. dioajax

    wie staat bij de uitvak met die grieksevlaag??het is net als ik daar ben maar tja ik ben in griekenland aahahaha…hup hup ajax…

  6. -buitenkantje rechts-

    Je ziet dat dit voor Cambuur de wedstrijd van het jaar is.. Een doelpunt zou welkom zijn.. Breekt hun weerstand en kunnen wij wat vrijer spelen..

  7. vanzanten

    Ik ben helemaal niet gerust op het kampioenschap, juist door de instelling waarin Ajax altijd weer vervalt. Echt zo van dat doen we wel even. Tegen Cambuur kan het nog misschien, maar als we straks ook zo naar Heerenveen gaan dan denk ik dat we het niet gaan redden.

    1. ajaxhoger

      Nu al niet , het is weer niet om aan te gluren met onze club , te langzaam allemaal , ze moeten hun eigen ver schamen met zo,n niveau .
      Het kan ons de kop kosten

      1. vanzanten

        Ik durfde het niet zo te zeggen uit angst om voor negatieveling te worden bestempeld, maar ik ben ook bang….

        1. ajaxhoger

          van zanten ik heb er schijt aan wat een ander denkt , als het kut is dan zeg ik dat , er zijn er hier die vinden alles top wat er gebeurd , ik niet , daarom word je soms ook uitgemaakt voor alles en nog wat .
          Hert doet me geen reet echt niet .
          Ik ben op en top ajacied van jongs af aan , maar ik zie wel dat het elftal wat er speelt niet goed is , een paar weken was het lekker , nu begint het gekut weer , dadelijk geven ze het nog af aan die klolte lampen ook , dan word ik helemaal ziek .

  8. dioajax

    kom op ajax wakker worden…hoe kan je psv winnen en nu niks kan doen tegen cambuur…kom op frank schreeuw een beetje…

  9. -buitenkantje rechts-

    Er moet vroeger gestoord worden.. Direct op de helft vd tegenstander.. Nu pas als Cambuur over de middellijn is. Te laag tempo.

  10. DennisTheMenace

    Kan de wedstrijd helaas niet zien, maar niet al te best tot nu toe lees ik hier?

    1. BobbyHaarms

      Je bent goed bezig Dennis, dit scheelt je een hartslagje of 50 aan ergenis haha

  11. -buitenkantje rechts-

    Ik heb 2 kansen gezien.. Schietkans Milik en actie Younes.. Veel te weinig tegen de hekkensluiter..

  12. vanzanten

    Waarom Van Rhijn erin voor van der Hoorn? Toon dan eens lef en breng Fisher of zo. De scheids is trouwens ook al niet in topvorm.

    1. Ajacied407

      V/d Hoorn had een botsing en is niet fris genoeg meer. Vandaar deze wissel

  13. Mauheb

    Wie wil er nu kampioen worden??? Wat een drama dit zeg!! Gefeliciteerd rot lampen!! Verdomme zeg! Waarom kunnen ze het “weer” niet opbrengen??
    Bazoer??????? Echt niet te geloven slecht!

    1. ajaxhoger

      Het is gewoon weer zwaar kut , en ze gaan het kampioenschap gewoon weg geven , en de de boer zegt weer , het had beter gemoeten .
      Ik zet die kut wetstrijd af en ga mooi weg .

        1. ajaxhoger

          Niet goed gelezen zeker , of ben je de slimste niet , er staat goed dat ik de wetstrijd uit zet , dus het is vragen naar de bekende weg

  14. ajaxhoger

    We gaan zo weer punten verliezen , de lampen lachen hun eigen een breuk als dat waas is , je hebt het zo voor het op rapen.
    Schijnbaar kunnen ze het in de ene game wel en in een andere niet , totaal geen snelheid in het spel , met de handrem erop spelen weer .
    En dadelijk in de tweede helft een goal tegen krijgen , ik word hiet heel kwaad van , ik ben schijnbaar niet de enigste hier .

      1. ajaxhoger

        Als het niet goed is word ik dat ja , dat moet zich toch voordoen als top ploeg , dat zijn ze nog lang niet , dat jij alles goedvind en accepteert moet je zelf weten , ik niet , ik zeg als het kut is .
        Dan kan je er wel omheen draaien , daar word het voetbal niet beter van .

        1. Ajacied407

          Denk je dat je met die negatieve en in jouw ogen ‘reeële’ reacties het voetbal beter wordt dan?

          1. ajaxhoger

            Ik kan niet zeggen als het klote is dat het goed is , dat jij dat kan moet je zelf weten , het zijn gewoon eerlijk reactie,s . zoals het is .
            Dat er zijn met een plaat voor hun harses daar kan ik niks aan doen, slecht is slecht , en goed is goed , dat hoop ik eens een jaar gaan te zien , goed voetbal .

  15. Velibor

    Hoop dat ze ff flink op hun donder krijgen in de rust gvd wat een slap geneuzel allemaal ,kom op man 3-0 minimaal!

  16. afca74

    het is echt belabberd. slap en geen overtuiging moet tweede helft echt 3 klasse beter.

  17. Velibor

    En ze lopen in te houden in duels verdomme moet toch niet gekker worden ,ja dat zijn kinkels maar die moeten jullie makkelijk voetballend op kunnen rollen!

  18. theomar

    Het is een ongelooflijke slappe hap bij Ajax. Nog 30 minuten. Dit gaan ze niet winnen. Hoe is dit nou toch mogelijk???

  19. Roughrolf

    Het is droevig gesteld met de Ajaxieden. Totaal geen inzet – eerder al genoemd: ze worden overbetaald en zouden de helft van hun salaris aan de Cambuur spelers moeten geven!!!!!!!!!!!!

    1. BobbyHaarms

      Die titel is nog heeeel ver weg. Hou m’n hart al vast voor die uitwedstrijd tegen Heerenveen. Op dit moment maakt elke club het ons moeilijk en helaas is dit al tijden eerder regel dan uitzondering bij Ajax..

  20. Heldenzoon

    Lelijk winnen is ook een kunst, als je sommige reacties leest dan denk je haast dat ‘ZE’ expres slecht spelen om jouw avond te vergallen…… Het lukt ff niet…..

    1. BobbyHaarms

      Effe? Het is gewoon WEER het hele seizoen kut!! Dit is geen uitzondering meer..

  21. Heldenzoon

    Kijk jij ff naar de stand, Haarms. De echte Bobby zou zich de pleuris schamen dat jij je naam aan hem durft te verbinden

  22. In memory of J.C.

    Je kan heel duidelijk bovenaan staan zonder leuk te spelen gedurende een heel seizoen op een enkele uitzondering na. Ook reëel blijven Heldenzoon.

  23. Heldenzoon

    Duidelijk. Maar winnen en leuk spelen is geen must. Ga jij straks minder juichen als ze de schaal liften? Ik niet.

      1. In memory of J.C.

        Het is nl. Ajax en daar hoort dit vrijwel constant slechte spel niet maar ik ga er niet op schelden zoals anderen maar ik ben wel weer teleur gesteld.

        1. ajaxhoger

          Dus jij scheld er niet op en gaat staan te klappen , lul toch niet zo slap man , als je teleurgesteld bent zit je ook in een dip moet je eens proberen je eigen uiten , dat kan goed voor je zijn .
          Ik kan niet zeggen dat ik niet mopper , en dat doe ik , er is ook veel rede toe , het voetbal is niet om aan te gluren , al jaren niet .
          Moet je klappen hoe het gaat , tegen elke tegenstander in de competitie kunnen ze punten verspelen , en ik zie dat nog gebeuren ook .

    1. Indojood

      Slecht spelen past Ajax niet. We zijn verdomme geen Serie A club. Er moet ook nog wat te genieten zijn en dat heb ik de laatste twee seizoenen zelden gedaan. Dat dit bij de pisvlekken en kakkerlakken geaccepteerd wordt hebben wij geen boodschap aan.

  24. Indojood

    Kon vandaag niet kijken maar zo te lezen was het ouderwets “goed”. Tegen de nr. 18! Mochten we het halen en dat hoop ik natuurlijk dan zal ik juichen en blij zijn maar het is duidelijk dat het beter moet, op alle vlakken, om maar eens een FdB cliché uit de kast te halen…..

  25. Indojood

    De seijs is zo’n iemand die lekker meetreurt om de dood van Johan maar vervolgens Johan’s principes en idealen bij het grof vuil zet en geilt op een goede verdediging.

  26. In memory of J.C.

    Ben benieuwd of die mensen die blij zijn met drie punten en slaapverwekkend spel ook in het stadion zitten of live meekijken. Volgens mij kijken die af en toe op hun ipad voor de tussenstand. Ik heb mijn plek in het stadion halverwege het seizoen opgegeven en ben vervolgens div. zondagen lekker er op uit geweest. Ik heb nu weer eens gekeken en …….. zwaar spijt. Ajax is mijn club en blijft mijn club maar het spel van de afgelopen 2-3 jaar is mij echt geen seizoenskaart waard op dit moment. Vergelijken met andere clubs doe ik niet, ze afzeiken ook niet maar van mij mag er volgend seizoen heel erg veel veranderen. Zowel qua team maar vooral qua TH en bestuur.

  27. Heldenzoon

    Leuk. Anderen I-pad fans noemen en zelf niet komen…… Vak 117, daarvoor Vak O, drie wedstrijden gemist in De Arena ooit. En jij bent de echte fan?

  28. In memory of J.C.

    Na 51 jaar achtereen een seizoenskaart gehad. Straks voor het eerst in die lange tijd niet. Dat geeft wel iets aan lijkt me. Verder mag iedereen een ipad fan zijn van me want niet iedereen kan in het stadion maar je kan en mag als Ajaxfan niet blij en tevreden zijn met het spel de afgelopen jaren.Dan verlogen je in mijn ogen alles waar Ajax voor staat.

  29. Ajax1958

    @ in memorystick of J.C. Helemaal mee eens. Ik haak af na 23 jaar seizoenskaart. Het spel is niet om aan te gluren en ik zit me iedere week rot te irriteren. Zelf ga ik de zondag ook een leukere invulling geven, is mijn meisje ook blij. Daarnaast weiger ik mee te betalen aan de bonussen die straks weer geïncasseerd worden. Zie wel weer als het spel beter is en ik weer trots kan zijn op Ajax.

Comments are closed.