Dijks: ‘Als hij wat wil zeggen toetert-ie’

0403ajax-pec_deboer

Frank de Boer mag dan herstellende zijn van een operatie aan zijn gescheurde achillespees, toch mist de trainer niks tijdens de trainingen van zijn team. Waar De Boer eerst zich voortbewoog in een golfkar heeft hij nu de beschikking over een E-bike, en daar kan Mitchell Dijks wel om lachen.

‘Hij racet met dat ding he’, laat Dijks weten tegenover de camera van AT5. ‘Het mooiste is dat als hij wat wil zeggen dan toetert-ie en het ding heeft nog een kenteken ook dat is wel mooi. Ik heb hem al gereserveerd voor als we kampioen worden, dan rij ik wel met dat ding rond. Maar laten we eerst maar eens winnen vanavond tegen Cambuur. De sfeer zit er goed in bij ons dus hopelijk zien we dat terug op het veld. Ik maak me in ieder geval niet al teveel zorgen’.

Bron: AT5

Related posts

25 Comments

  1. antonajax

    Ontspannen sfeer in de groep zeg! Dat moet wel goed komen zo, op naar de 34e titel!

    1. De seijs

      Ik hoop niet te ontspannen want dan gaan we op ons bek. Ik vind ajax toch wat te makkelijk af en toe. Vaak net effe te slap aan een wedstrijd beginnen. Maar heb er wel vertrouwen in. (Het kampioenschap )

  2. dickst14

    Gelijk vol erop. Dat is het belangrijkste. Cambuur vanaf minuut 1 laten zien dat er voor hun niets te halen valt.

    1. BobbyHaarms

      Geweldig om te lezen dit en zie het al helemaal voor me, onze mopperende Frankie hahaha, als we kampioen worden dan allemaal zo’n ding huren en vol gas over het Leidseplein met die dingen ?

  3. woody79

    cambuur is aangeschoten wild. een eclatante overwinning aub. toeter ze er naartoe frank!

  4. Remco425

    Belangrijk dat de sfeer goed is. Goed dat dit eraan bijdraagt. Wie weet wordt dit nog doorslaggevend. Ieder nadeel heb z’n voordeel 🙂

    1. BobbyHaarms

      Juist, het maakt de sfeer er volgens mij wat ontspannender van, ik zou ook in een deuk liggen! Vergis je niet, het zijn jonkies en ze staan onder een behoorlijke druk hoor, ook al hoort dit deels bij de (Ajax)opvoeding..maar dit kan zeker een detail zijn waardoor je die titel binnensleept, hoe gek dit ook klinkt.

  5. boysammy1

    Heb net gelezen dat Zlatan transfervrij kan vertrekken bij PSG door een ruzie met de coach, misschien de ideale spits voor Ajax? “Legendes keren terug!”

      1. BobbyHaarms

        Dat zou geweldig zijn. Maar die komt alleen als Ajax de Arena verandert in het Ibrahimovic Stadion, anders niet 🙂

  6. emilio74

    leuk dit haha , gewoon lekker jullie ding doen en genieten….lets gooo Ajax

Comments are closed.