Ajax raakt Boilesen wellicht toch nog kwijt

0312dnjepr-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen vertrekt waarschijnlijk alsnog bij Ajax ondanks dat de transferperiode gesloten is. Dinamo Zagreb schijnt interesse te hebben in de Deen die onder Frank de Boer totaal uit de gratiew is geraakt. In Kroatië sluit de transferperiode op 15 februari waardoor het niet uitgesloten is dat Boilesen alsnog een nieuwe werkgever gaat vinden.

Dinamo Zagreb is op zoek naar een linksback nadat Josip Pivaric tijdens een oefenwedstrijd zijn voorste kruisband heeft afgescheurd en vier tot zes maanden moet toekijken. Directeur Zoran Mamic heeft toegegeven dat men twee spelers op het oog heeft om Dinamo te versterken. Naast de naam van Boilesen is ook José Ángel van FC Porto genoemd. Boilesen schoof eerdere belangstelling van Wolverhampton Wanderers en Middlesbrough aan de kant en liet weten zijn contract bij Ajax te laten aflopen waardoor hij in de zomer transfervrij kan vertrekken uit de Arena. Of Boilesen interesse heeft om in Kroatië aan de slag te gaan is nog niet bekend.

Bron: Voetbalzone

Related posts

31 Comments

      1. rickert

        Wat een opluchting zou dat zijn. Mag tijd worden… alleen papa Boilesen moet nu die kronkel in zijn hoofd uitschalen…

    1. antonajax

      Hahaha idd. Maar ik snap niet hoeveel scouts er zijn die een blindengeleidehond nodig hebben!

  1. AjaxKat

    Die pa van ‘m zal nu toch wel snappen dat hij bijna een heel seizoen niet gespeeld heeft en dat daarom de clubs niet voor m in de rij staan? Door dit gedrag heeft ie ook nog het label van lastige jongen. En traint die jongen nog wel?

    Off topic: lees net dat Riedewald niet meer in actie komt door een breuk in z’n enkel… Bedankt beste kakkerlak die dat op z’n geweten heeft!

    1. BobbyHaarms

      Als je als kakkerlak al 10 jaar en 167 dagen niet weet te winnen in Amsterdam ga je uit frustratie schijnbaar gekke dingen doen. Maar dat gaat in dit geval niet op, hij schopte namelijk zelf in de grond..

      1. AjaxKat

        Hahahahahahahaha in dat geval: wat een kneus!
        Nu moeten we het doen met… Viergever of zo?

  2. Indojood

    Slecht nieuws. Riedewald heeft gebroken enkel. Speelt niet meer dit seizoen.Spoeling wordt dun achter

  3. LeroyT

    Volgens mij deed die het zelf door dat die in de grond trapte. En als
    Dat met veel kracht gebeurt dan krijg je enkel toch echt een klap te voortduren .

  4. Velibor

    Wat een sukkel,middlesbrough afzeggen en dan nu naar dat corrupte Zagreb nee maar dat is slim zeg!

  5. ashwin676

    laat hem voor die half jaar, vertrekken zal hij sowieso wel nu of paar maandjes. die ouders denken tegenwoordig dat ze beter weten dan de trainer!

Comments are closed.