Bazoer en Vilhena zoeken elkaar weer op: ‘Hoog over, jammer joh’

0820ajax-jablonec_bazoer

Riechedly Bazoer was uiteindelijk de gevierde man na afloop van de Klassieker. De Ajacied scoorde de 2-1 en dat bleek uiteindelijk genoeg voor de volle winst. Tijdens de wedstrijd vocht Bazoer opnieuw felle duels uit met Vilhena en eerder dit seizoen in de kuip streden die twee ook op het randje. Bazoer raakte toen na een schop van Vilhena geblesseerd en moest een paar weken toekijken. Dat was Bazoer nog niet vergeten.

Beide spelers zochten elkaar ook in deze editie telkens weer op en zelfs in de rust ging het er verbaal stevig aan toe tussen beide spelers. ‘In deze wedstrijden gaat het er stevig aan toe en leveren we veel strijd. Nadat ik de 2-1 had gescoord schoot Tony even later de bal van ver hoog over. Heb hem toen weer opgezocht en fluisterde in zijn oor ‘hoog over, jammer joh’. Uiteindelijk zag hij ook wel in dat het een grapje was en konden we er allebei gewoon om lachen’, aldus Bazoer.

Bron: AD

 

Related posts

32 Comments

 1. AjaxKat

  Ja rond die 2-1 was het heel druk om hem heen en hij bleef heel rustig op z’n plek met zeeën van tijd en ruimte. Ik dacht als hij nu de bal krijgt moet ie in 1x uithalen in die verre hoek. En dat deed ie… Was net of ik FIFA speelde en op de knoppen drukte. Heerlijk!

 2. creutz1977

  geweldig die strijd en helemaal om dan zo te antwoorden… respect Bazoer… klasbak

 3. dickst14

  Schitterende goal van Bazour. Jammer van die strafschop want als die erin was gegaan had de uitslag nog veel groter kunnen zijn. Ze waren rijp voor de sloop. Helaas geloofden ze er weer in na die strafschop.

  1. AjaxKat

   Ja maar dat geloof is nu helemaal weg. Die gasten gaan nu zelfs tegen De Graafschap met knikkende knieën het veld op.

 4. Johan065

  Die Kramer wat is dat een mongool zeg. Vilhena is hard maar kan ook incasseren. Daar heb ik meer mee dan die idioot.

  1. Remco425

   Mee eens. Heerlijke duels tussen Bazoer en Vilhena. Met Bazoer uiteraard als winnaar 🙂

   1. Johan065

    In het veld mag dat allemaal . Daar buiten weer normaal tegen elkaar doen. Ze moeten in het Nederlands elftal met elkaar voetballen denk ik.

  1. War

   Bazoer – Vihlena. 25-0
   Vilhena kan niet normaal voetballen, alleen maar rammen, dat gaan steeds meer kakkerlakken doen, wat een agressief zooitje is dit geworden.

  1. Widi

   Waarom houd jij je daar mee bezig? Zelf interesseert alleen de klassering van Ajax mij. We zijn toch Ajax? Wij kijken niet naar de anderen. Die kijken naar ons! Al heel lang.

 5. War

  Het commentaar van v. Hanegem was weer vreselijk zuur, lees de collum in het AD.
  Slecht verliezer !!

  1. Remco425

   Heb het ook gelezen inderdaad. Maar wat wil je, zijn club heeft 1 punt in 7 wedstrijden gehaald. Dan zou ik ook zuur zijn hahaha

 6. bukowski7709

  bazoer: die goal was bruut maar die actie dat die de bal liet lopen door er onder door te lopen was helemaal
  gruwelijk!

 7. Indojood

  Cruijff’s column was weer on the money. De “nr. 10” positie werkt inderdaad niet in 4-3-3. We moeten een ruit op het middenveld hebben, met Schöne in de rol van John Bosman achter Van Basten, dus 3-4-3 (eigenlijk 3-1-2-1-3). Zei het gisteren al dat we kunnen domineren met deze bezetting.

  1. FdB=Ajax

   Drie verdedigers, is dat nog wel van deze tijd? Ik hou ook van aanvallend voetbal, maar achterin standaard één-op-één spelen lijkt me wat riskant

   1. BobbyHaarms

    Als je goed druk naar voren zet wel. En er mag niemand verzaken, als je dat voor elkaar hebt werkt 3-4-3 wel degelijk

    1. Indojood

     Klopt Bobby, je moet hoog spelen met veel positiewisselingen. Zo ben je minder voorspelbaar en kan je domineren. Niet onbelangrijk, leuker om naar te kijken… ??

   2. AjaxKat

    3 verdedigers is in Europa zelfmoord voor dit Ajax maar in NL kan dat denk ik wel. Volgens mij speelde Ajax in NL ook een soort 3-4-3 in de laatste maanden van Vertonghen waarbij hij vaak (niet altijd) naar voren schoof en eigenlijk een extra middenvelder was.

   3. Remco425

    De middenvelder achterin de ruit is ook een verdediger. Alleen eentje die als het kan mee naar voren gaat.

  2. -buitenkantje rechts-

   Ik heb zelf liever een 3-1-3-1-2 systeem..
   Dus een middenveld met een punt naar voren èn naar achteren.. Ik denk dat Ajax daar de spelers voor heeft. Ook internationaal kan je zo spelen.

 8. nick-afca95

  Kijk zo hoort het! Gewoon op een normale manier tegen elkaar strijden. Niet van die vieze acties of rare gebaren. Gewoon lekker normaal.

 9. -buitenkantje rechts-

  Ooh.. Dacht dat het over de strafschop van Gudelj ging.. Wat was die slecht genomen zeg..

 10. ashwin676

  romantische onderonsje die twee. “gaan we weer” is het eerste wat me opkwam. was wel episch en toch gewonnen!

Comments are closed.