Joël Veltman hoopt er tegen Twente weer bij te zijn

0110ajax-schalke_huntelaar-veltman

Joël Veltman heeft geen last meer van de hamstringblessure die hij in het vriendschappelijke duel tegen Schalke’04 in Qatar  opliep. Hij heeft 55 minuten bij Jong Ajax gespeeld en dat ging voorspoedig. De verdediger denkt én hoopt er zondag tegen FC Twente bij te zijn. De wedstrijd tegen Achilles ’29, die hij als dispensatiespeler mocht meedoen, was een soort test en Joël is deze goed doorgekomen. Afgelopen zondag tegen Go Ahead Eagles was Veltman wel aanwezig maar hield 90 minuten lang de bank warm.

Bron: VI

Related posts

26 Comments

  1. tomik17

    Cillessen

    van Rhijn, Veltman, Moisander, Viergever

    serero
    Klaassen sinkgraven

    Anwar milik Kishna

    Probeerhethiermee! Comeonboys!

      1. elfje

        Dit is een goede opstelling Cillesen, van rhijn, veltman, van den hoorn, viergever, sinkgraven, klaasen, Serrero, Fischer, Zivkovic en El Ghazi

        1. Al53years4Ajax

          Gaat niet echt lukken met twee rechtspoten centraal in de verdediging enne afgelopen week sprak men over jong Ajax …….. heb je het al uitgerekend? Daarnaast kan Fisher nu nog niet maar ik denk dat je het over de toekomst hebt.

  2. AFCA my World

    Prima kan hij op de bank plaatsnemen,van de Hoorn doet het zeer redelijk op zijn plaats, bovendien heeft hij zijn vorm nog niet terug,en iedereen die v/d Hoorn al heeft afgeschreven niet doen die komt er wel!

    1. Bolus1963

      Idd gewoon v/d Hoorn laten staan, centrum Veltman en v/d Hoorn, eindelijk iemand die de ballen wegkopt en body heeft, Zivkovic er nu ook maar bij halen en dan ook maar eens laten starten

  3. superjood_96

    Jaa ik ben klaar met die moisander zo’n lafaard durft geen enkel duel aan te gaan! En die onzin van linksbenige en rechtbenige verdediger, ik zie geen enkele topclub daar problemen mee hebben! Gewoon vd hoor en veltman!!

  4. fafieanie

    altijd goed om hierover je mening te migen geven of men bij ajax dit leest weet ik niet maar wij kunnen hier teminste onze menig geven. veltman heeft teminste kunnen nadeken over zijn fase bij ajax na vele fouten leer hij hier hopenlijk van ik weet niet of vd hoorn dit nog zal oppakken hij heeft niet veel speel momenten gehad maar ik denk genoeg dat hij tekort komt qua passie kracht en bluf te licht ook al heeft hij lengte moisander heeft bluf met zijn mond teveel!!!!!! maar niet met zijn benen en spelen voor t team als je al ver van tevoren gaat roepen ik ga weg ben toe aan een grote club nou meneer je mag blij wezen en he handen dichtknijpen dat je nog mag blijven wat ik zeer onterecht vind want jij houdt een plaats tegen voor meer talent en zeker een speler met ervaring. want je bent zeer matig tot slecht. verder kunnen wij blijven roepen dat er mensen bij moeten klopt dat zeg ik ook maar meneer de kabouter overmars houd liever de buidel dicht en dat kost de club en spelers toeschouders hun kampioenschap. vorig jaar stonden ze ook meer als 9 punten achter ze hadden spelers met durf kracht en de wil om samen te winnen in plaats van te roepen ik ben toe aan een grote club. wat een sukkels de grootste is ajax en diegene met de grootste buidel zijn de clubs die al vele jaren diep in de schulden zitten en jaren lang de beste van europa zijn barca real noem ze maar op. oja en de zaakwaarnemers.

      1. Al53years4Ajax

        Zie toch 7 punten en een stel uitroeptekens maar ….. Geen enkele hoofdletter (zit meestal links en rechts op je toetsenbord fafieanie.

        1. fafieanie

          Je kunt wel bijdehand doen maar weetje met jou opstelling worden ze nooit meer kampioen. punt en begonnen met een hoofdletter

  5. KBouter

    Zucht…vdHoorn en Veltman zijn allebei rechtsbenige CV.

    Verder moet je gaan spelen met Sinkgraven-Schone-Klaasen, met Schone als controlerende middenvelder.(GEEN SPITS MEER). Dan gewoon twee buitenspelers en Milik in de spits.Je zou dit seizoen ook nog Serero op het middenveld kunnen plaatsen, dan speel je met Serero-Schone-Klaasen, maar dat zal Frankie wel niet doen, er moet gewoon MEER gecontroleerd worden op ons middenveld!

        1. AFCA my World

          De club wel ja,het elftal is niet uitgebalanceerd dus dit niet,maar bedoelde ook dat als hij een groot talent is/was er andere clubs voor hem in de rij zouden staan en dat is niet het geval dus daarom vind ik hem niet goed genoeg!

Comments are closed.