Van Breukelen: ‘Van der Hart staat niet voor niets op deze jonge leeftijd al bij een eredivisieclub onder de lat’

0208vanderhart

Hans van Breukelen kwam 28 jaar geleden in het nieuws doordat hij door een polletje een bal volledig miste en dat heeft de oud-doelman nog lang achtervolgd. Afgelopen zondag zag Van Breukelen ongeveer hetzelfde incident gebeuren bij Mickey van der Hart en daardoor heeft Van Breukelen wel wat tips voor de jonge doelman.

‘Mickey moet het zich niet te erg aantrekken want als keeper maak je eens in je carriere zo’n fout. Het kan gebeuren en dat moet je een plaats geven. Mickey kan ontzettend goed keepen en staan niet voor niks op deze leeftijd al bij een eredivisieclub onder de lat. Mijn advies is om een dvd te laten maken van alleen maar goede reddingen. Deze moet hij een paar keer bekijken en zich weer volledig focussen op de dingen waar hij ontzettend goed in is, want keepen dat kan die jongen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

14 Comments

  1. ajacied078

    hoe ouder keepers worden hoe beter ze worden. kijk maar naar sar. buffon. smeichel. die jongen heeft nog een mooie toekomst voor zich. zo’n balletje is een ervaring die neemt hij mee en hopelijk voor ons wordt hij er beter van.

  2. toon61

    Lijkt me geen slechte ,maar ziet ajax dat ,ze hebben niet voor niets die uit barca gehaald ,ze gingen toch voor de jeugt.

          1. Ajax4ever

            Vervelende opmerking maar daar ben je op uit!!! Of begrijp je niet wat toon bedoeld dan ben je nog dommer

Comments are closed.