There are no ads, please add some


Jong Ajax speelt gelijk bij MVV: 2-2

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 2-2 gelijkgespeeld in Maastricht tegen MVV. De ploeg van Andries Ulderink kwam na zes minuten al op voorsprong door een doelpunt van Damian van Bruggen. Vlak voor rust kwam MVV op gelijke hoogte via Braken. Een paar minuten later kreeg Jong Ajax een penalty nadat Warmerdam werd gevloerd in de zestien maar Menig miste de strafschop. Na de thee moest Jong Ajax opnieuw een tegentreffer incasseren maar het was uiteindelijk Kenny Tete die de 2-2 scoorde en zodoende Jong Ajax toch nog een punt bezorgde in Maastricht.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen, Ligeon, Tete, Van Bruggen, Van Koesveld, Noordhoff, Warmerdam, Bakker, Muric, Hendriks, Menig

Likes(2)Dislikes(0)

Gerelateerde posts

3 reacties

   1. AFCA my World

    Nee hoor maar een paar waaronder de keeper,er kregen er ook een paar rust!

    Likes(1)Dislikes(0)

Reageren is niet mogelijk.