There are no ads, please add some


Ajax A1 wint mini-Klassieker met 3-2

Ajax A1 heeft zaterdagmiddag de mini-Klassieker van feyenoord gewonnen. De koploper kwam kort na rust op achterstand, maar boog via een bij vlagen uitstekende Queensy Menig die stand in de laatste fase om naar overwinning.

Ajax A1 opende in de 37ste minuut de score via Van Beek. Nog geen minuut later stond de 1-1 alweer op het bord door een treffer van Nieuwkoop. Na de thee was het opnieuw feyenoord wat scoorde. Dammers maakte er in de 50ste minuut 1-2 van. De laatste tien minuten zette Ajax alles op alles en dat resulteerde in de 81ste minuut in de gelijkmaker van de uitstekend spelende Menig. Twee minuten later was het opnieuw raak op de Toekomst. Via een eigen doelpunt van Houben kwam de 3-2 op het scorebord en dat was tevens de eindstand.

Opstelling Ajax A1: Indy Groothuizen; Leeroy Owusu, Damian van Bruggen (81. Ezra Walian), Damon Mirani, Terry Lartey Sanniez; Aschraf El Mahdioui, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri; Queensy Menig, Zakaria El Azzouzi (85. Danny Bakker) , Elton Acolatse.


Gerelateerde posts