There are no ads, please add some


Selectie voor duel met AZ: De Sa vervangt Schöne

De selectie van Ajax voor het competitieduel met AZ van aanstaande zondag kent één wijziging ten opzichte van afgelopen donderdag. De toen geblesseerd geraakte Lasse Schöne is in de selectie vervangen door Lesly de Sa.

Frank de Boer kan eveneens nog geen beroep doen op Nicolai Boilesen en Thulani Serero. Mickey van der Hart, Mike van der Hoorn, Ruben Ligeon en Tobias Sana zullen zondag deel uit maken van de selectie van Jong Ajax dat om 16:30 uur speelt tegen Sparta Rotterdam.

De volledige selectie ziet er als volgt uit:

Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Viktor Fischer, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Bojan, Joël Veltman, Lucas Andersen, Daley Blind, Davy Klaassen, Jasper Cillessen, Stefano Denswil, Lesly de Sa, Jairo Riedewald, Ricardo Kishna.

Tekst: Ajax.nl


Gerelateerde posts