Verweij: ‘Potter was (nog) geen moment eerste kandidaat bij Ajax’

‘Graham Potter is (nog) geen moment de eerste kandidaat voor het trainerschap bij Ajax geweest’, zo weten bronnen binnen en rondom de club te melden aan Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf. Gisteren kwam naar buiten dat Ajax al in vergevorderd stadium was met Potter maar Sky Sports wist vandaag te melden dat Potter Ajax heeft afgewezen. Volgens Verweij was Potter echter helemaal geen hoofdkandidaat bij Ajax voor de functie van hoofdtrainer.

In de komende periode zal duidelijk moeten worden welke andere kandidaten serieus bij Ajax in beeld zijn. Daarbij worden de namen van Pascal Janssen en Dave Vos het meeste genoemd. Janssen is momenteel clubloos nadat hij onlangs ontslagen werd bij AZ. Vos is trainer van Jong Ajax.

Related posts