‘Terugkeer Van de Beek zowel afgelopen zomer en winter besproken maar hij werd niet gezien als versterking’

Een terugkeer van Donny van de Beek is afgelopen zomer en winter besproken binnen Ajax, maar de club zag de oud-Ajacied destijds niet als een versterking, zo meldt AjaxShowtime. Volgens het Duitse Fussball.News gaat Eintracht Frankfurt de koopoptie in het huurcontract van Van de Beek niet lichten en dus worden de geruchten over een eventuele terugkeer van de middenvelder bij Ajax aangewakkerd. Van de Beek speelt momenteel op huurbasis bij Eintracht Frankfurt, maar staat nog tot medio 2025 onder contract bij Manchester United.

Van de Beek speelde tussen 2016 en 2020 maar liefst 175 wedstrijden in Ajax 1. In die 175 wedstrijden was hij goed voor 41 doelpunten en 34 assists. Bij Manchester United was hij tot nu toe goed voor 62 duels, waarin hij slechts tweemaal het net wist te vinden en twee keer een assist wist te verzorgen.

Related posts