Blessures Blind en Klaassen vallen mee

Volgens Erik ten Hag valt de blessure die Daley Blind opliep in de met 3-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Heerenveen mee. ‘Daley Blind kreeg last, dus hem hebben we eruitgehaald. Dat was wel enigszins uit voorzorg, want als het echt had gemoeten had hij nog wel door gekund. Met het oog op de wedstrijden die eraan komen hebben we er echter voor gekozen om hem te wisselen’, aldus Ten Hag voor de camera van ESPN.

De blessure van Klaassen baarde Ten Hag wel zorgen, al wist hij direct na de wedstrijd nog niet exact wat de schade is. ‘Davy Klaassen verstapte zich met zijn enkel, dus dat is wel een ander verhaal. We zullen dat moeten afwachten.’ Klaassen zelf nam even later direct alle zorgen weg. Volgens hem valt de kwetsuur mee en zal hij zondag tegen FC Groningen alweer van de partij zijn. ‘Ik had daarvoor al een tik op mijn achillespees gehad, dus ik liep al niet echt lekker. Even later zwikte mijn enkel ook nog een keer om, toen was het klaar. Als het 0-0 was had ik nog wel verder gespeeld, dus het is niet heel ernstig, denk ik. Ik heb er al ijs op gehad. Nu is de enkel ingepakt. Op naar zondag!’, aldus Klaassen.

Related posts