Ten Hag hoopt op bekerfinale met supporters in het stadion’

Erik ten Hag was na afloop van de met 3-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Heerenveen uitermate tevreden met het optreden van zijn ploeg. Vooral de manier waarop Ajax speelde stede Ten Hag tevreden zo liet hij na afloop weten voor de camera van ESPN. ‘Ik denk dat we vandaag een heel hongerig Ajax hebben gezien. Dit was een goede overwinning. We hebben de tegenstander weinig kans gegeven. We hebben goed georganiseerd druk gezet, waardoor de tegenstander er niet uit kon komen en verviel in het spelen van lange ballen.’

Ten Hag had toch ook wat kritische puntjes. ‘Aan de bal hadden we sneller van links naar rechts kunnen wisselen, zeker in het begin. Maar in zijn algemeenheid hebben we goed gespeeld. Ook hebben we drie goede goals gemaakt, met name het eerste doelpunt was prima’, aldus Ten Hag over de goal van Davy Klaassen op aangeven van Antony.

Ook Ten Hag sprak uit te hopen dat de bekerfinale tegen Vitesse op 18 april met wat supporters in het stadion kan worden afgewerkt. ‘Iedereen snakt daar zo langzamerhand naar. Als het mogelijk blijkt, zullen wij staan te juichen en hopen we dat het met publiek plaats kan vinden. De finale is vooral mooi als het met publiek is.’ Of de finale om dit mogelijk te maken misschien maar iets naar achter moet worden geschoven weet Ten Hag niet. ‘Ik weet het speelschema zo niet maar het zou mooi zijn’.

Related posts