Ten Hag wil Marin behouden; Lang mag wel verhuurd worden

Razvan Marin staat in de nadrukkelijke belangstelling van Club Brugge. De Belgische club wil de Roemeen graag huren. Ajax wees een voorstel tot huur van de hand en leek alleen over verkoop van Marin te willen praten maar Erik ten Hag heeft aangegeven Marin, ondanks dat hij nauwelijks speelt,  te willen behouden voor Ajax in de tweede seizoenshelft. ‘We hebben een selectie waarmee we strijden op drie fronten. We hebben een breed kader nodig, we hebben iedereen nodig. Dan kijk je naar posities’, aldus Ten Hag tijdens de persconferentie voorafgaand aan het competitieduel tegen Sparta van aanstaande zondag. Voor sommige spelers is het beter om hen te verhuren aldus Ten Hag, die daarmee o.a. doelt op Noa Lang die in de belangstelling staat van zowel FC Twente als sc Heerenveen. ‘Maar met Marin kijken we daar niet naar.’

Ten Hag rekent er dan ook op dat Marin de tweede seizoenshelft gewoon blijft. ‘Ik ga ervan uit dat hij blijft. Bij Noa Lang ligt de zaak wel wat anders. Het perspectief van Noa wordt toch wat anders. Noa is een jonge speler met relatief weinig ervaring als eerste elftal speler. Hij moet ervaring opdoen. We staan ervoor open om hem een halfjaar te verhuren, zodat hij in juli terugkeert als een betere speler’, aldus Ten Hag.

Related posts