AD spreekt van ‘afscheidstournee unieke groep Ajax-spelers’

Deze winterse transferperiode gaan er naar alle waarschijnlijkheid geen vaste basisspelers meer vertrekken bij Ajax. Erik ten Hag was daar vorige week ook resoluut over: ,,Die zijn er niet. Tenminste, niet deze winter. De spelers hebben plezier en willen dit seizoen samen afmaken. Strijden om prijzen, titels bemachtigen. Dat gevoel leeft heel sterk.”

Marc Overmars had afgelopen seizoen al veel moeite om de succesvolle groep bij elkaar te houden en moest alleen Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt laten gaan. Overmars gaf toen al aan dat de ware uitdaging in de zomer van 2020 zou liggen. ,,Het wordt moeilijker om dan de selectie intact te houden’’, erkende Overmars al geregeld. ,,Omdat ik onze gemaakte afspraken ken en omdat spelers van Ajax overal geliefd zijn.” Het Algemeen Dagblad concludeert dat deze unieke spelersgroep dus bezig is aan een laatste rondgang rond de Nederlandese velden.

Related posts