Fotoverslag Ajax – AEK Athene

Hierbij ons fotoverslag van de wedstrijd in de Champions League tegen AEK Athene, uitslag 3-0. Klik hier voor het tekstverslag van deze wedstrijd. App-gebruikers: Bekijk het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

1. JohnDoe77

Terechte overwinning, zo wil je je rentree in de CL maken. Aanvallend voetbal, veel strijd en een kolkend stadion!!

1. ajaxpers

TH heeft inderdaad geluisterd en de rits van zijn vest iets laten zakken nou nog Donny in de basis.

2. Ajax 1

Topavond. Ik vond de eerste helft persoonlijk minste sinds heracles. Ten hag vond dat ze sterk startten, terwijl ik vond dat passjes en zo net niet lukten in de eerste helft. En dan die scheids die in de eerste helft alles doodfloot.

Tweede helft was top. Gewoon aek die tot nu toe goede resultaten halen dit seizoen makkelijk ondersteboven spelen.

Heerlijk, beetje schor nu!

Zelfde hier Ajax 1! Tweede helft verliep ook anders omdat AEK meteen achter kwam en dus wel wat meer moest gaan voetballen. Vooral tactisch was de eerste helft nodig om het mooie spel in de tweede helft te kunnen laten zien. Nu hetzelfde recept eens in Duitsland proberen, allee zullen die vanaf minuut 1 ons onder druk zetten.