There are no ads, please add some


Onana: ‘Ajax is de beste plek om te leren’

Andre Onana verlengde onlangs zijn contract bij Ajax tot 2021 en dat heeft de doelman uit Kameroen bewust gedaan. Aanbiedingen van diverse buitenlandse club heeft Onana afgewezen omdat hij bij Ajax nog veel kan leren.

‘Ik heb besloten om bij Ajax te blijven omdat het de beste plek is om te leren, beter te worden en te spelen. Wellicht had men in het begin twijfels over mij maar ik train elke dag hard met de twee andere keepers en uiteindelijk maakt de trainer een keuze wie hij onder de lat zet’. Ook Edwin van der Sar is lovend over Onana. ‘Andre had in het begin wat moeite met de aanpassingen maar uiteindelijk zagen wij allemaal de potentie van deze doelman’.

Bron: Ajax TV


Gerelateerde posts

15 reacties

 1. jood84

  ajax is altijd de beste plek om te leren. hier krijg je als jong pikkie nog je kansen

 2. Widi

  Maar niet alleen dat. Bij Ajax kun je ook heel veel wedstrijden winnen en prijzen winnen.

 3. -buitenkantje rechts-

  Je bent nooit te oud im te leren.. Dus je kan nog heel lang blijven. 😁

 4. Dagrump

  Hoop echt dat alle andere spelers dit ook inzien!! Elk jaar europees spelen!! De kans op een basis plaats is groter dan in het buitenland!! Ze zijn nog jong!! Eerst maar een paar jaar bij ons mooie Ajax uitblinken en dan verder kijken !!! Ipv van bank warm houden in buitenland !! Dus mannen/jongens sla die aanbiedingen nog even af❗️❗️volg het voorbeeld van Onana!!!!!

 5. Charka53

  Nu we weer aan de weg timmeren en laten we hopen dat dit zich blijf doorzetten wordt het weer normaal dat de jonge spelers bij Ajax blijven en na wat Europese ervaring voor het grote geld gaan kiezen want dat is dan de enige reden om weg tegaan.

 6. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Eind volgend seizoen start de discussie gewoon weer opnieuw.

 7. JohnDoe77

  Super gaaf en een perfect signaal voor andere jonge spelers dat je niet na een eerste succes bij Ajax weg moet gaan. Zijn kansen komen echt nog wel!

Reageren is niet mogelijk.