Pool Marciniak fluit Lyon – Ajax, Gözübüyük Willem II – Ajax

De Poolse scheidsrechter Szymon Marciniak is door de UEFA aangesteld als arbiter bij de return in de halve finale van de Europa League tussen Olympique Lyon en Ajax. De wedstrijd in Lyon begint donderdag om 21:05 uur. Ajax verdedigt een voorsprong van 4-1. 

Voor aankomende zondag is Serdar Gözübüyük.door de KNVB aangesteld als arbiter bij Willem II – Ajax. Gözübüyük zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Dongen en Van Zuilen. Vierde official is Van de Graaf. Willem II – Ajax begint zondag om 14;30 uur.

Related posts

49 Comments

    1. Widi

      Ik liever een Engelse dan of een Duitse. Maar een Poolse is ook goed???

  1. Charka53

    Het maakt niets uit wie er fluit als we zo spelen als vorige week moet de scheids alleen fluit voor elke aftrap na een doelpunt van Ajax

  2. Widi

    Off topic: wat was die Hans van Eugelen weer aan het draaien en aan het liegen tijdens die persconferentie. Wat een Pinokkio. ??

      1. Ajax Barcelona

        Zelfs tijdens de persconferentie sprak hij zichzelf minimaal en zonder het zelf door te hebben. En dan dat lachje telkens …… gadverdegadver.

        1. Widi

          Henk ten Cate heeft net via de Telegraaf nog eens aangegeven hoe het gegaan is. Die Feyenooit watcher van vi zat er gewoon bij. En Pinokkio van Eugelen maar liegen……. hij is niet naief, hij is vals en onbetrouwbaar.

          1. -buitenkantje rechts-

            Zei v Breukelen op een gegeven ogenblik tijdens de persconferentie.. (halikidoki) ?
            Onvoorstelbaar.. dit is de technisch directeur vd KNVB.. liegen en draaien.. zichzelf tegensprekend..
            V Breukelen: “We zijn op zoekaar een duo”.. vraag: “Stel Gullit had nee gezegd als assistent.. was Advocaat dan nog steeds bondvoach geworden?” Antwoord v Breukelen: “Ja”

          2. Widi

            Had ik even gemist, die uitspraak. Maar wat een domme leugenaar. Aantoonbare leugens. En maar draaien. Weg met die kwal!

          3. Ajax Barcelona

            Wat dacht je van dat hele verhaal over informatie inwinnen over de juiste kandidaat bij TD, trainers en spelers. Toen de vraag: is de naam Advocaat door een van die mensen genoemd? Antwoord van Hansie: Nee. Lekker veel draagvlak dus en fijn dat er naar de mensen in de oraktijk wordt geluisterd. Not.

    1. Indojood

      Ik ga mijn uitspraken hier maar eens van een trademark voorzien, haha.

      1. Widi

        Zeker achteraf had jij deze naam voor onze vertrokken meelezende vriend niet beter kunnen kiezen. Ik zie met de dag meer overeenkomsten.

        1. Indojood

          Hans van Eugelen, Seyss-Inquart. Weet niet meer wie Nietmanen verzonnen heeft, is al weer een tijdje geleden.

          1. Ajax Barcelona

            Indojood er zit een groot verschil tussen verschillende, niet meerdere, accounts met verschillende nicks en meerdere accounts tegelijk. Dat zou jij moeten weten, zo slim schat ik je wel in. Ik heb nooit meerdere accounts tegelijk gehad voor zover ik weet. Sommige heb ik zodanig gekilled dat ze niet meer bruikbaar zijn. Maar goed, waarom leg ik het eigenlijk uit. Verbaasd me dat jij op dat soort zaken let en er ook nog commentaar op hebt. Mogelijk is het commentaar met een ? maar dat lees ik er niet uit. Maar ach, misschien mis je Eug en Litmanen wel.

          2. Indojood

            Ga je het weer serieus uitleggen, wat een kneus. Gaat mijn helemaal om accounts of nicknames, interesseert me geen zak. We kunnen ook likes geven, ook een functuinali

          3. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

            Af en toe? Goh, is een compliment.

          4. Prinsengracht

            Ik vind dat er een verschil is tussen meerdere namen/accounts en precies dezelfde naam nemen als een bestaand forumlid.

          5. Ajax Barcelona

            Op je bestaande profiel kan je je schermnaam veranderen. Gewoon officiele mogelijkheid van deze site. Klachten? Stuur een mail naar de beheerder. Verder vind ik het eigenlijk geen discussie ?

          6. Prinsengracht

            Ik ga er geen punt van maken. Maar zal daar waar nodig aangeven wie wie is.

          7. Ajax Barcelona: pro visie Cruijff - pro Wim Jonk

            Bij mij altijd duidelijk. Ook nu. Volgende keer met alleen de afkorting AB weer denk ik. Mijn mening blijft altijd hetzelfde en daar gaat het om.

Comments are closed.