Gametalk Ajax – Go Ahead Eagles: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat er zondagmiddag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Go Ahead Eagles begint zondag om 14:30 uur.


Related posts

61 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

    5-1.
    We zijn na afgelopen woensdag niet meer te stoppen!
    ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ – ⚽️

  2. ajaxpers

    Boer
    Tete, Veltman, Riedewald, Sinkgraven
    Nouri, vd Beek, frenkie
    Kluivert, Traore, Neres

    De rest lekker laten uitrusten voor Lyon. Tete en Riedewald voor wedstrijdritme

  3. De seijs

    Ik ga de laatste competitiewedstrijd live meemaken. Eerst in de aba lounge effe voor drinken en dan op de lange zijde 1e rij naast de spelers de wedstrijd bekijken mooier kan je niet zitten. Ik ga voor 7-0 En die kakkerlakken verspelen punten tegen excelsior Let maar op.

      1. Ajax Barcelona

        Daarom mag hij in de aba lounge en op de tribune rij 1 zitten. Hij zit niemand in de weg dan ??

      1. Prinsengracht

        Zelfs als je iets helemaal zelf mag verzinnen, doe je het nog verkeerd. Prutser

        1. De seijs

          Goh?wanneer is het met jou misgegaan. Maar ik heb nu geen tijd meer om met jou te spelen, dus pak je knuffeltje maar en ga maar lekker aan je duimpje zuigen. ???????????

          1. Indojood

            Nee, die zit gewoon weer thuis. Hij wil wel heel graag laten weten dat ie gaat, de zielepoot.

    1. De seijs

      Zo net thuis schitterende middag gehad in de arena. En ja ik en nog een stuk of 3 mensen hier hebben het geloof in ajax nooit opgegeven dat het pas op de laatste speeldag beslist zou worden. En al die groot smoelen hier die het altijd beter weten ?jullie zaten er weer naast! De meelopers zal ik maar zeggen. Hè widipietertje burn-out ab de racist indojood moosie prins op zijn verkeerde paard petra en haar rokjes! etc. wzawzdb vergeet dat nooit meelopers. ???????wees wijs geloof de seijs!?????????

      1. Peter en zijn Rockets

        Als wij nog kampioen worden, zal het wel heel druk met Rotterdammers worden in dat gesticht van jou Seijsje ???

        1. De seijs

          Laat ik dit soort reacties nou precies verwachten van diegene die hier altijd alles beter???weten. Jij bent zo voorspelbaar. Maar dat wist je natuurlijk ook wel?????????????????????????????????

          1. Ajax Barcelona

            Ik heb en goed gekeken en er stond een groep pubers op de plek die jij hebt aangegeven met als begeleiding een stel grijze kale heren. Verklaart dus jouw puberaal gedrag hier helemaal. Je bent niet ouder dan 14 en dan al zo verziekt. Wel goed dat je begeleiding had.

          2. De seijs

            ????Jij weet het toch altijd zo goed hier!! Jij verteld toch altijd de waarheid!! Jij kon mij toch al. Zijn jouw woorden. Jij vertelt ze hier waar ik woon , welke streek, stad. Welke straat welk nummer hoe ik er uitzie. En dat altijd met vol overtuiging! ! burn-out ab de racist. En nou weet je het niet meer! Jij weet wel meer niet! Maar door jou ziekte (burn-out ) lul je hier maar wat!! Mensen op het forum kijk uit voor dit zieke persoon!! En Let op hij gebruikt vele Namen hier. Hij liegt bedriegt, bedreigt. En hij is fout heel fout. Burn-out ab de racist! U bent gewaarschuwd. ?

          3. Prinsengracht

            Je bent weer aardig aan het schuimbekken DeSeijs. Volgens mij ben je de wedstrijd van vanmiddag alweer vergeten. Gelukkig was het de laatste wedstrijd van het seizoen.

          4. De seijs

            Nee leugenaar en meeloper. Ik geef antwoord. Dat is zoals het hoort. Maar dat zal jij wel weer zo niet zien. Burn-out ab de racist!

      2. Widi

        Weet je Seijs, dit is precies het verschil tussen jou en mij. Ik kom met een glimlach thuis omdat ik heb genoten van mijn favoriete speler Appie. Het eerste wat jij doet is een aantal mensen uitschelden en roepen dat je gelijk hebt. Ik hou van Ajax. Jij houdt van Seijs…..

        1. De seijs

          Weet als ik naar ajax dan ga ik voor ajax. Mijn favoriet is ajax Amsterdam! Ik kijk naar het geheel. Het is een team sport. Met af en toe een of meerdere betere spelers. Leuk, maar mij gaat het om de eerste plaats om ajax in zijn geheel. Ik ben geen hokjes man. En dit is mijn mening laat dat duidelijk zijn. En jullie moeten gelijk hebben! Ik ga het halen. Dat is nu het verschil tussen mij en jullie meelopers. En niemand legt mij de worden in de mond. Nou ik ben benieuwd wie de eerste zijn die weer met belachelijke leugens komen. Want daar staan jullie meelopers om bekend hier. EENS!!!! widipietertje! !!!!!!

          1. Prinsengracht

            Ik geloof dat je weer niet begrepen hebt wat Widi bedoelt. Denk dat je het niet kunt helpen.

      3. Prinsengracht

        En weer niet origineel. Deze keer aap je AB na. Die begint ook vaak met “net thuis”. Alleen is hij dan echt net thuis gekomen. Terwijl jij gewoon de hele middag in je zolderkamertje naar teletekst hebt zitten kijken. Prutser

        1. De seijs

          Nou Dit is jou kans omdat eens te bewijzen!! prinsengracht!!!! En wees eens voor eenkeer een kerel en laat iedereen hier jou gelijk zien. Mij benieuwen.

          1. Ajax Barcelona

            Simpel als de Seijs een jaar of 14 is of 55+ dan is de kans groot dat hij geweest is, anders niet. Ik heb de door de Seijs aangegeven rij goed kunnen bekijken.

          2. De seijs

            ??????????????????????wat een verschrikkelijk kinderlijk antwoord prinsengracht! !!Wat een ongelovelijke lul ben jij. ??????????????????? Jezus wat ben jij doorzichtig! ! Echt een hoop blabla maar als er naar bewijs wordt gevraagd dan heb jij geen antwoord. Wat een flapdrol ben jij opper meeloper. ?????????????????

          3. Ajax Barcelona

            De vraag staat er. Ben je 14 of 55+. Wanneer geen van beide dan zat je gewoon achter teletekst. Nog een simpele vraag: Zat Sinkgraven naast Younes of naast Tete.

          4. De seijs

            Pffffffffff????????????? 60 + zeker!! Wat een verstand!!!! burn-out ab de racist Dat jij vroeger bij de politie zat. Zat jij vast op een varken. Speurneus ??????????????

          5. Ajax Barcelona

            Oke duidelijk, je was er dus inderdaad niet bij. Je hebt zelf het bewijs geleverd waarvoor dank namens allen hier.

          6. Prinsengracht

            Je maakt geen zekere indruk nu. Voortaan maar niet meer bluffen knul.

          7. De seijs

            Nee lulletje WEER geen bewijs! Zegt genoeg over jou en jou teksten hier. ???????

          8. Widi

            Nou Seijs, ik was geloof ik de enige die geloofde dat jij in het stadion was. Maar nu begin ik toch ook te twijfelen. Je geeft geen antwoord op simpele vragen die jouw aanwezigheid kunnen bewijzen. Voorlopig hou ik het er op dat je weer in vak 818 zat. Een ding is zeker: van bewijsleer heb jij geen kaas gegeten. By the way: is dat gezellig, lachen in je eentje? Fijne avond knul.

          9. De seijs

            Widipietertje moet ik serieus antwoord geven op zo’n vraag?? Die burn-out ab de racist is zo doorzichtig. En dat jij daardoor aan mij twijfelt, zegt wel wat over jou! Maar ik zal je effe helpen, pfffffffffffffffffffff Zet peter Bosz geblesseerde spelers op de bank?? Nou moet ik jou dat nu gaan vertellen? Ja als jij op de toekomst was geweest had je het kunnen vragen! En dan kon jij dat weer hier posten eens!!!!

          10. De seijs

            Ja zeker widipietertje dat jij je zo te kijk zet hier. Ik had jou toch wel hoger in geschat . En jij komt nog wel zoveel op de toekomst ????voortaan eerst even goed lezen en op je in laten werken. Jij reageert te veel en te snel uit emoties. (is een tip van DE SEIJS) eens!! En of iemand nou wel of niet in de arena zit, mij interesseert het helemaal niks! Heeft ook niks met het verstand voor het spelletje te maken.

          11. Widi

            Het zit jou nog al dwars dat ik op de Toekomst kom he? Waarom is dat toch? Ik snap jou toch niet. Het is een prachtige dag. En jij loopt alleen maar te kloten. En steek het niet op AB of de anderen. Want jij bent zelf begonnen. Zodra je “thuis kwam”.

          12. De seijs

            Ja ik gaf mijn mening, en vertelde de waarheid. En toen kreeg ik verwijten en vragen van een stuk of 4/5 forum leden. En ja daar gaf ik antwoord op. Dus ik loop niet te kloten! Ik geef antwoord! En ja als ik dan gelijk heb komen de meelopers als aasgieren op mij af. Want de seijs mag hier geen gelijk hebben! Eens!! Het is al een probleem als ik naar de arena ga voor jullie meelopers! Nou ik zit er niet mee het is mijn club en als ik tijd heb ga ik daar graag heen. En ik begrijp niet waar een ander zich druk om maakt. Maar ja verschillende mensen hier hè . Geeft ook niet als je het niet bevalt lees je het toch niet. Ik kom hier niet om vrienden te maken. Ik geef mijn mening! En voor de rest basta. En dat jij op de toekomst komt maakt mij niets uit. Ik kom daar ook wel eens , ja is leuk. Maar jij doet hier nou net omdat jij zoveel op de toekomst komt dat jij er zo veel verstand van heb. Nou ik ben het best wel eens met jou eens. Maar ik vind het ook dikwijls gelul. Dan lijk jij (voor mij ) Die Johan Derksen wel. Nou en dat is er zo een die ik niet echt mag. Iedereen weet wel waarom. En ja als ik of een ander iets hier zegt wat jou niet aanstaat dan wordt jij net zo als die Derksen. Dat is mijn probleem met jou. En oja dat jij mensen gebruikt hier dat valt mij op. En daar hou ik niet van. En ik heb nou al weer veel te veel getikt ik ben er klaar mee.

      4. Peter en zijn Rockets

        Je zit vast met smart op mijn reactie te wachten….maar ik vind de andere reacties en jouw gestuntel grappig genoeg. Ik laat m lopen ?

  4. ajacied078

    tussendoortje voor jong ajax. nouri eiting vd beek. boer im het doel. zakelijke 2-0. en iedereen fit eruit en dan op naar lyon en een finale plaats.

  5. Ajax Barcelona

    Ik ga de laatste competitiewedstrijd live meemaken. Eerst in de kleedkamer ff voor de wedstrijd bespreking en dan naar het veld met alle spelers waar ik de aftrap mag doen. Mooier kan je het niet hebben. Ik ga voor 7-0 en die kakkerlakken verspelen punten tegen Excelsior, let maar op.

  6. Jimmy1971

    Feyenooit speelt gelijk tegen Excelsior , wij winnen met 7-0 waardoor het zelfs op doelsaldo weer spannend wordt !!

    1. Peter en zijn Rockets

      Ik denk dat Seijsje zonder eten naar bed gestuurd is door zijn moeder. Hij was vervelend.

Comments are closed.