Klaassen heeft nog geen besluit genomen over toekomst

Davy Klaassen liet vorige week weten dat hij komende zomer gaat nadenken over een mogelijke transfer maar volgens de Ajacied moet er wel een mooie club aan de bel trekken anders blijft Klaassen gewoon bij Ajax, waar hij het prima naar zijn zin heeft.

‘Iedereen doet alsof ik de beslissing al genomen heb om te vertrekken bij Ajax maar dat is niet zo. Bij Ajax groeit momentel ook iets moois en dan moet je afwegen of het dan niet zonde is om weg te gaan. Als ik in de zomer het gevoel heb dat ik wil vertrekken en er is een mooie club, dan maak ik een transfer. Heb ik dat gevoel niet of er komt niets voorbij dat ik wil, dan blijf ik. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Peter Bosz’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

47 Comments

        1. BobbyHaarms

          Van mij mag hij zeker nog een jaar blijven. Er is keihard gewerkt om te komen waar de jongens nu staan. Dus: Tijd om te oogsten, liefst met Klaassen er nog een jaartje bij.

      1. De seijs

        Ik zou ook liever zien dat hij blijft. Maar hij is er aan toe. En ik gun hem de mooiste club na ajax. Als hij maar voor zijn 32 weer in het mooiste shirt komt voetballen.

    1. De Ajacied

      Idd ja gewoon blijven en een mooi jaar salaris verlangen bij de aller mooiste club AJAX
      ❌❌❌

  1. dickst14

    De vervangers hebben we al, maar ik denk dat hij nog beter even kan blijven. De eerste 10 wedstrijden waren slecht en daarna 3 van de 4 goed. Ben wel blij met zijn beleving, dat is echt heel belangrijk in een elftal.

    1. Ajaxslied

      Ik zie geen vervanger voor hem die de boel zo op sleeptouw neemt het elftal neerzet het scorend vermogen het aanjagen en het leiderschap.

      1. dickst14

        Dat schreef ik ja. Ik denk als je 2 types Davids in je elftal hebt je al de helft gewonnen hebt. Zie 010.met al ahmsdi en vilnja

      2. BobbyHaarms

        Ik zie wel een vervanger voor hem Ajaxlied: Sneijder. Kan een elftal op sleeptouw nemen, kan scoren, heeft leiderschap én de broofnodige ervaring! Ok hij is al op leeftijd, maar Donny en Appie kunnen het daarna overnemen.

        1. Prinsengracht

          Ik ben het een keer niet met je eens Bobby. Klaassen is onze “longen”. Hij loopt enorm veel. Sneijder kan dat niet.

          1. BobbyHaarms

            Nou vergis je niet in Sneijder hoor, nog steeds een dappere strijder wanneer de wedstrijd daarom vraagt. Natuurlijk is Klaassen een beest, maar mocht hij vertrekken zie ik Donny, Appie of Frenkie zijn plek zeker nog niet definitief innemen. Persoonlijk denk ik dat je dan aan Sneijder een goede leermeester hebt om daarna het stokje over te geven, maar daarvoor is het echt nog te vroeg voor de jonge jongens als Klaassen na dit seizoen daadwerkelijk vertrekt.

          2. Widi

            Ik ben ook nog een dappere strijder BH. Maar ik kan het ook niet meer aanlopen. Ik vraag me bovendien af of Sneijder zich heel veel met onze talenten zal bezig houden. Die heeft nogal veel afleiding naast het voetbal. En veel onkosten.

          3. BobbyHaarms

            Haha nou ik wil die afleiding met Yolanthe af en toe heus wel van hem overnemen hoor Widi. Met zijn creditcard uiteraard, krijgt ie hem daarna weer terug. Beloofd ?

          4. Widi

            Jij offert je weer op voor het goede doel. Je bent en blijft een echte clubman BH?

  2. kanu

    Zou heel mooi zijn want denk tot ze samen voor mooie dingen kunnen zorgen voor ajax.Groep is aan het groeien

  3. -buitenkantje rechts-

    Finaleplek EL.. dan staan de clubs in de rij.. Klaassen is vertrokken vrees ik. Geef hem ongelijk als hij het vijfvoudige kan verdienen bij een club in een aansprekende competitie.. Ajax blij..mag 50 miljoen bijschrijven..
    Dan wel onmiddelijk Sneijder en KJH proberen te halen..‼️

      1. -buitenkantje rechts-

        Ja.. Milik 32 miljoen.. dan Klaassen zeker 50 miljoen. Helemaal na EL finale..

  4. Widi

    Ik hoop dat hij goed kijkt hoe het Siem de Jong is vergaan. Die was er ook aan toe. En die speelt nu bij een subtopper in de eredivisie.

    1. -buitenkantje rechts-

      Siem heeft een dubbele klaplong gehad en veel blessureleed.. niet vergelijkbaar

      1. Prinsengracht

        De Jong gaat het niet maken bij Newcastle. En dat is volgend seizoen hooguit een middenmoter in Engeland.

      2. KBouter

        Siem mag nog niet inde schaduw staan van Klaassen, Siem was bij ons ook gewoon een middelmatige middenvelder. Vond hem eerder nog slecht dan middelmaat. Heeft wel goed gepresteerd bij ons als spits. De betere middenvelders waren oa Eriksen, daar draaide het middenveld op. Dat Siem veel blessure leed kreeg in Engeland, kan ook te maken hebben dat hij het tempo en niveau totaal niet aankon.

        1. Widi

          De Jong was bij ons erg belangrijk. Veel supporters baalden toen hij weg ging. Ik moet echt nog zien of Klaassen zo heel goed terecht zal komen. De laatste jaren zijn er alleen maar voorbeelden van spelers die op de bank terecht zijn gekomen. Alleen het geld en soms ook het weer zijn beter in het buitenland.

          1. KBouter

            Wat ik al zei…als spits heel belangrijk, maar als middenvelder niet goed genoeg voor Internationale top. Kijk eens hoeveel interland hij op zijn CV heeft staan.

  5. ajacied078

    het is aan hem zelf. we kunnen roepen wat we willen uiteindelijk kiest hij zelf. ik denk dat nouri het alleen nog niet red op die plek. middenveld wordt cruciaal. donny kan de plek van schone wel innemen. ziyech blijft en appie zou dan plek van klaassen moeten pakken of een gerichte aankoop ofzo. persoonlijk ben ik ook fan van eiting maar dat is ook weer ander type speler.

    1. -buitenkantje rechts-

      Denk eerder de Jong voor Schöne.. vd Beek voor Klaassen.. Dan zou Nouri voor Ziyech moeten..
      Zie dat nog niet gebeuren. Ziyech zal onbetwist de nr 1 op die positie blijven. Zonde voor een speler als Nouri die je graag wekelijks wilt zien in Ajax1. Vandaar mijn pleidooi voor een 3-4-3 waarbij je je beste spelers kunt opstellen.

Comments are closed.