There are no ads, please add some


Kale en Kokkie: Fluitconcert voor Traoré: ‘Kleine Kluivert in de basis (Incl video)

Kale en Kokkie zagen Ajax met 3-0 winnen van FC Twente en zo in het spoor van koploper feyenoord blijven. Complimenten waren er voor Ziyech en Dolberg, maar op de instelling was nog een en ander aan te merken. Kritiek was er ook, niet voor het eerst, voor vleugelaanvaller Bertrand Traoré. ‘Dat je ‘m uitfluit vind ik niet terecht, maar Bosz moet nu echt een keer met een andere basisopstelling op de proppen komen.’

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

12 reacties

 1. dickst14

  Je zou haast denken dat Bosz een premie krijgt van Chelsea voor elke wedstrijd dat hij hem opstelt. Anders valt het niet te verklaren.

 2. -buitenkantje rechts-

  Traoré is gehaald voor de spitspositie.. Dolberg werd niet goed genoeg geacht.. Toen bleek dat Dolberg wel goed genoeg was moest hij naar rechts.. Tot nu toe 6 goals en 0 assists.. Hij is dus geen rechtsbuiten! Deze man komt tot zijn recht in een 2 spitsensysteem met meer ruimte waar hij in kan duiken.. Hem halen is een inschattingsfout geweest.. Uitfluiten vind ik verwerpelijk!! Hij is Ajaxspeler die wordt opgesteld door Bosz..
  Fluit dan Bosz en ZIJN keuzes uit.

  1. Bakkie

   Een fluitconcert voor Traoré is indirect natuurlijk een fluitconcert voor de keuzes van PB. Ben het met je eens dat het niet leuk voor Bertje is, maar je kan moeilijk vanaf de 1ste minuut gaan fluiten

 3. Charka53

  Mee eens maar zet hem niet meer op rechts want daar worden we geen kampioen mee.

 4. Indojood

  Dat er nu in koor wordt geroepen dat het geen rechtsbuiten is, is wat al te gemakkelijk. Meneer Traoré mag ook wel eens zijn best doen. Begint elke actie zonder enige overtuiging. Alles maar met die slappe binnenkant schoen proberen te plaatsen. Durft hij niet met zijn wreef te trappen?

  1. Moob

   Ze zouden eens van kant moeten wisselen, Traoré op links en Younes op rechts, kijken hoe dat uitpakt. Hoeft niet in de opstelling, kunnen ze gewoon in de wedstrijd doen als het zo uitkomt.

 5. Jimmy1971

  Lijkt er zo op dat ook Ajax een boete-clausule in het huurcontract heeft staan als Traore niet speelt ( net als Heerenveen met Odegaard)

  1. Bakkie

   Als dat zo is, dan zou dat heel naïef van Ajax zijn geweest. Maar ik acht het niet onmogelijk, ze waarom vrij wanhopig op zoek naar een spits…

Reageren is niet mogelijk.